Ivan Rodriguez Piquer és el guanyador del cartell de l’Aplec


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Forcall
» dijous, 1 de març de 2012

Despres de les votacions entre membres de la comissió organizadora de l’Aplec dels Ports, que enguany es celebrarà a Forcall, s’ha fet públic el cartell guanyador que publicitarà i servirà d’estendart de la festa comarcal per excel·lència. El guanyador ha sigut Ivan Rodríguez Piquer. Des de la comissió han declarat que “volem donar les gracies a totes les persones que han participat en el concurs, i en uns dies ens ficarem en contacte amb tots els concursants per obsequiar-los”.

L’interés i les ganes de tirar endavant l’Aplec del Ports per part dels forcallans ha fet possible que la XXXIV edició d’esta festa se celebre a Forcall el 27, 28 i 29 de juliol. Amb una comissió organitzadora ja creada i representada per persones de diverses edats “la faena no ha fet més que començar”, apunten

En definitiva, un any de treball que es vora reflectit l’últim cap de setmana de juliol, on Forcall acollirà els veïns dels pobles del voltant i tots aquells que des de qualsevol indret vindran a viure la festa de l’Aplec amb la gent dels Ports. “A partir de ara es comença el gran esforç de l’Aplec”, conclouen els organitzadors.

Més informació: