El Morella es pot jugar la permanència mentre Cinctorrà i Vilafranca s’enfronten en derbi


comarquesnord.cat, Els Ports
» divendres, 2 de març de 2012

El Morella es pot jugar la permanència mentre Cinctorrà i Vilafranca s’enfronten en derbi. A més, el Vilafranca juga en la nit de divendres al Camp del Temple de les Coves de Vinromà el partit que s’ajornava el 5 de Febrer com a conseqüència de la neu, entre altres punts de l’agenda del cap de setmana

» FUTBOL 1ª REGIONAL
» 22ª JORNADA. MORELLA F.C. – C.D. ORPESA
» Diumenge 4 de Març, 16,30h. Camp Fàbrica de Giner. Morella
El Morella FC juga un partit quasi definitiu per a la permanència. Rep la visita d’un Orpesa en llocs de descens i el fet de guanyar separaria als morellans de nou a 10 punts respecte a les tres darreres posicions. Es podria dir que el Morella, en cas de derrotar a l’Orpesa donaria un pas molt important per continuar a la 1ª Regional. Més que tres punts els que es disputen a la Fàbrica, ja que la derrota donaria ales a un Orpesa molt necessitat. Diego Boix, entrenador del Morella FC no podrà comptar amb Jordi, mentre que Carles està ja a punt de reaperèixer i afronta la recta final de la seua recuperació després d’un lesió molt llarga. La resta del planter podrà estar, en principi a disposició de l’entrenador per a aquest important compromís front l’Orpesa.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 22ª JORNADA. C.E. CINCTORRÀ – C.F. VILAFRANCA
» Diumenge 4 Març,16,30h.Camp del Pla de Mig Ull. Cinctorres.
‘Derbi’ comarcal entre el C.E. Cinctorrà i el C.F. Vilafranca al Camp del Pla de Mig Ull, terreny de joc on el Cinctorrà no ha perdut cap punt en tot el que portem de temporada. Un autèntic fortí per a un conjunt de Cinctorres que és segon a la lliga amb 47 punts, lluitant per l’ascens a la 1ª Regional i que ve de guanyar al Rossell per 1 a 2 fora de casa. Un Rossell que estava empatat a punts amb el Cinctorrà abans d’aquest encontre. Moment històric per a tota la família del C.E. Cinctorrà, que intentarà superar al Vilafranca per continuar somniant amb l’ascens. Dani Blanch no podrà comptar amb el sancionat Delfín Náger ni amb Albert Ferrer. Son dubte amb molèsties Mampel i Iván Roda. L’any passat Cinctorrà i Vilafranca empataven a 1 al Pla de Mig Ull i al darrer enfrontament, el de la primera volta d’aquest campionat, el Cinctorrà guanyava per 1-5 al Camp del Serrito.

» Apl. 18ª JORNADA. C.D. VINROMÀ – C.F. VILAFRANCA
» Divendres 2 Març, 21h. Camp del Temple. Coves de Vinromà
El Vilafranca juga en la nit de divendres al Camp del Temple de les Coves de Vinromà el partit que s’ajornava el 5 de Febrer com a conseqüència de la neu i les baixes temperatures. L’estat de les carreteres aconsellava a no circular en aquella jornada de no ser estrictament necessari. La Federació suspenia el partit i l’indicava per a la vesprada-nit del 2 de Març a instàncies dels dos equips. Un Vilafranca en ratxa, que ha guanyat els 3 partits que ha jugat al mes de Febrer, es troba al lloc 10 de la classificació amb 24 punts i el Vinromà és onzè amb 21 punts. Un camp, el del Vinromà, que històricament sempre ha estat molt difícil per al Vilafranca. És baixa per sanció Pablo Prades (expulsat diumenge passat) i és dubte Javier.

» JUVENILS
Els conjunts juvenils de la nostra comarca jugaran fora de casa en aquesta jornada número 20 de la 3ª Regional Juvenil. Els Ports visita al tercer classificat de la lliga, el Borriol mentre que el Vilafranca ho farà al camp del segon, l’Orpesa. Cap de setmana amb desplaçaments complicats en categoria juvenil.

» C.D.ORPESA – C.F. VILAFRANCA
» Camp Municipal d’Orpesa. Dissabte 3 de Març a les 16h.

» C.F. BORRIOL – ELS PORTS FC
» Camp ‘El Palmar’ de Borriol. Dissabte 3 de Març a les 17,15h.

» CADETS I INFANTILS
Cadets i infantils visiten Castelló aquest dissabte pel matí. Ho faran per enfrontar-se amb els conjunts ‘C’ del Roda, un equip amb molta tradició en el món del futbol base a la província. Tant a una categoría com a l’altra els equips del Roda estan situats al centre de la classificació. En infantils a 4 punts de Els Ports, mentre que a la categoría cadet els de Castelló sumen 17 punts més que el conjunt de la comarca.

» C.D. RODA ‘C’ – ELS PORTS FC
» Castelló. Dissabte 3 de Març a les 12h.

» C.D. RODA ‘C’ – ELS PORTS FC
» Castelló. Dissabte 3 de Març a les 10,30h.

» ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS
Agenda completa per als equips alevins, benjamins i prebenjamí de Els Ports FC. Els cinc equips de la cantera comarcal disputen partit oficial de competició aquest cap de setmana. Per als conjunts aleví i benjamí ‘A’ aquest serà el primer compromís com a locals al Camp del Serrito de Vilafranca. Després de jugar la primera volta a Morella, la segona la juguen al camp vilafranquí. Els equips ‘B’, canvien de camp i ara jugaran a la Fàbrica de Giner els encontres com a locals.

» ALEVINS
» ELS PORTS F.C. ‘A’ – C.D. BENICÀSSIM ‘A’
» Camp del Serrito. Vilafranca. Dissabte 3 de Març a les 11h.

» C.D. BORRIOL ‘B’ – ELS PORTS FC. ‘B’
» Camp del Palmar. Borriol. Dissabte 3 de Març a les 16h.

» BENJAMINS
» ELS PORTS F.C. ‘A’ – C.D. BENICÀSSIM ‘A’
» Camp del Serrito. Vilafranca. Dissabte 3 de Març a les 12h.

» C.D. BORRIOL ‘B’ – ELS PORTS FC. ‘B’
» Camp del Palmar. Borriol. Dissabte 3 de Març a les 15h.

» PREBENJAMINS
» ELS PORTS F.C.– CE. ALCOSSEBRE
» Camp de Forcall. Diumenge 4 de Març a les 11h.

» FRONTENNIS
Els dos equips de frontennis, juguen aquest cap de setmana una nova jornada lliguera. A la Divisió d’Honor, el Vilafranca ‘A’ cinquè classificat, rep la visita del Vila-real al Frontó Municipal de Vilafranca. Per la seua banda, l’equip ‘B’, que ha millorat la seua situació classificatòria a les darreres jornades viatja a Geldo, en un dels desplaçaments més llunyans de la temporada.

» DIVISIÓ D’HONOR. VILAFRANCA ‘A’ – VILA-REAL
» Frontó Municipal de Vilafranca. Dissabte 3 de Març, 16h.

» 1ª DIVISIÓ PROVINCIAL. GELDO – VILAFRANCA ‘B’
» Frontó de Geldo. Dissabte 3 de Març, 16h.

» BÀSQUET
Molts partits de bàsquet per al cap de setmana. Juguen cadets, infantils i alevins i a més s’anuncia també un desplaçament per a les infantils el dimecres 7 de Març. Les cadets es desplacen a Benidorm, les infantils juguen a casa i les alevins a Castelló.

» CADETS. C.B. BENIDORM – C.B.F. MORELLA
» Benidorm (Alacant). Dissabte 3 de Març a les 12h.

» INFANTILS . C.B.F. MORELLA – C.B. EL PILAR ‘B’
» Centre Esportiu Jaume I. Morella. Diumenge 4 de Març a les 12h.

» INFANTILS . BENIBÀSQUET BMC – C.B.F. MORELLA
» Benicarló. Dimecres 7 de Març a les 18,30h.

» ALEVINS . C.B.F. MORELLA – VILLARREAL B.C. ‘A’
» Castelló. Dissabte 3 de Març a les 10,30h.

Més informació: | | | | |