L’associació d’empresaris turístics, Assetmico, celebra la seua festa anual i entregarà el seu premi a Com Sona l’ESO


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 2 de març de 2012

L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca, Assetmico, celebra este diumenge la seua festa anual i, en ella, tornarà a entregar el seu premi. Enguany, el reconeixement recaurà en l’esdeveniment musical Com Sóna l’ESO, que va congregar a més de mil estudiants en la localitat dels Ports en el mes de maig i que va comptar amb les actuacions o direccions de Carles Santos, Jesús Santandreu o Laura Simó. Un fet que va obtindre una gran repercussió mediàtica i en la que més de mil morellans i morellanes van assistir a cadascuna de les dues actuacions d’esta trobada musical. El sopar d’enguany tindrà lloc al restaurant El Faixero de Cinctorres, per la qual cosa se celebrarà fora de Morella per primera vegada.

La regidora de turisme, María Rallo, afirma que “els empresaris turístics han premiat un dels esdeveniments més importants que hi han hagut en Morella en els últims anys i que és un reflex de la força de la cultura com a atractiu turístic”. Des del sector turístic de la localitat es valora de forma molt positiva l’esdeveniment, especialment en la marca de qualitat que es transmet. Així, el president de l’associació, Jorge García, assenyalava que “l’esdeveniment va tindre una gran repercussió que va redundar en la difusió d’una imatge de qualitat de la nostra ciutat”. I afegia que “no sols es va promocionar la ciutat a través dels mitjans de comunicació, sinó que els mil estudiants guardaran un gran record de Morella i segur que tornen a visitar-nos en un futur”.

En el sopar del diumenge, prop de cent associats realitzaran la seua festa anual, que sempre compta amb una part institucional i una altra lúdica amb sortejos entre els membres de l’Associació. Esta organització és una de les què compta amb més membres en la localitat, superant-se els dos cents i una de les més longeves, ja que es va constituir l’any 1989.

Assetmico va veure recompensat el seu esforç i dedicació per la promoció turística i cultural de Morella el passat any, amb la concessió de la màxima distinció que entrega l’Ajuntament de la localitat, la Creu de Santa Llúcia.

Més informació: |