La Comarca del Matarranya és “un model de gestió a imitar”



comarquesnord.cat, Matarranya
» divendres, 2 de març de 2012

Paula Bardavío, directora general d’Administració Local del Govern d’Aragó, va visitar fa diverses setmanes la seu de la Comarca del Matarranya per estudiar i analitzar el model de gestió que es realitza des de l’entitat comarcal. Segons ha explicat, Bardavío, “l’objectiu d’aquesta visita es veure com s’està gestionant aquesta comarca perquè sabem que és una entitat modèlica pel que fa a serveis i volem aprendre com s’està treballant aquí”.


La visita que va consistir bàsicament en una reunió amb diferents polítics i tècnics comarcals, reforça la idea que l’entitat matarranyenca és un dels referents de com s’han de fer les coses a les administracions intermèdies d’Aragó. “La idea és aprendre una mica com s’està aconseguint aquest bon nivell pel que fa a la prestació de serveis als municipis, sobretot als més petits, per a poder exportar-lo o imitar-lo en altres zones d’Aragó”, va apuntar la directora d’Administració Local del Govern d’Aragó.


Així mateix, Bardavío també va voler assenyalar que “en territoris allunyats dels centres administratius com la DPT o la DGA, és quan el paper de les comarques té una importància fonamental perquè són aquestes les que han de donar suport als municipis, i crec que això aquí es fa de manera exemplar i és el que venim a exportar “. Finalment, la directora també va afegir que “aquesta reunió també serveix per valorar el nivell competencial que tenen les entitats.”

Més informació: