Millán i Puyo fan doblet en TR1 en la segona prova del Campionat d’Aragó de Trial


comarquesnord.cat, Matarranya
» dilluns, 27 de febrer de 2012

Los pilots de trial del Matarranya segueixen en línia ascendent esta temporada. Després de traure una segona posició en la prova inaugural de l’autonòmic de trial celebrada a San Vicente, tres dels cinc pilots matarranyencs van pujar al podi en la prova de Muel. Les alegries més grans van arribar en la disciplina més gran, ja que en TR1, los pilots David Millán (Beseit) i Sergio Puyo (Vall-de-roures) van fer doblet.

Segons va explicar Puyo, pilot i secretari del Club Trial Matarranya, “Muel va ser una prova molt exigent”, que sobretot va vindre marcada per l’acumulació del cansament. En TR1, la igualtat entre Puyo i Millán se va veure reflectida en la primera volta, però en la segona, lo pilot de Beseit va tirar de professionalitat, acabant lo trial amb només 9 punts. Puyo en va fer 25, mentre que el tercer classificat va pujar als 55 punts.

Però estos no van ser los únics podis per als pilots del Matarranya. En la categoria TR3, “la més competitiva que tindrem esta temporada” en paraules de Puyo, lo pilot de la Torre del Compte Dani Moles va aconseguir una tercera posició. Després d’estar a les portes del podi a San Vicente (on va acabar quart), Moles va fer una tercera posició, fent 4 punts menys que el pilot posterior. El primer i segon classificat van fer només 7 i 11 punts, respectivament.

En la categoria TR2, lo jove Mario Micolau va acabar la prova en 5ena posició, un bon resultat i només 1 punt més que el quart classificació. A diferència que en TR3, a TR2 van ser molt lluitades les tres primeres posicions. Finalment, en la categoria TR4 va córrer el més jove del Matarranya, un Alejandro Millán que va acabar en 7ena posició, a 2 punts del 6è classificat. La pròxima prova serà a Alcanyís d’aquí dos diumenges.

Més informació: |