Calaceit guanye al Valdealgorfa (0-1) i acabe el partit amb 9 jugadors

comarquesnord.cat, Calaceit
» diumenge, 4 de març de 2012

Lo Calaceit va sumar este cap de setmana la primera victòria de la segona fase, després de guanyar per la mínima (0-1) al Valdealgorfa i en inferioritat numèrica. Lo partit no va ser gens fàcil, sinó més bé tot lo contrari. Les coses pareixien posar-se de cara, quan lo porter local va derribar un davanter del Calaceit i l’àrbitre va assenyalar penal. Però l’equip del Matarranya va fallar la pena màxima i va veure com la cosa es complicave. L’expulsió d’Álvaro al minut 25 de la primera part va posar la situació costa amunt, i el Valdealgorfa va aprofitar la superioritat numèrica a la segona part. Tot i això, Calaceit va sobreviure a l’atac rival i en una contra va marcar l’únic gol del partit. Encara així, lo Calaceit va haver de patir en los últims minuts, ja que degut a una doble groga, es va quedar amb 9 jugadors. Malgrat les circumstàncies, Calaceit va guanyar.

Segons va explicar Raúl Villagrasa, membre de la Junta Directiva del Calaceit, lo partit va estar marcat per l’arbitratge i el nerviosisme. De fet, Calaceit “va eixir molt nerviós, sobretot a la segona part. Vam fallar un penal, vam tindre ocasions clares per marcar”. Però després de la primera expulsió, Valdealgorfa va tindre les seues “i Edu (porter) va estar molt bé”. Villagrasa va recordar que “estos 3 punts eren molt importants, que no els havíem guanyat” fins ara. Encara així, “portàvem tres partits sense guanyar i sabíem si no guanyàvem mos despenjaríem molt de la classificació”. Amb lo gol en contra, lo Valdealgorfa va apretar, més encara amb dos jugadors més. Però Calaceit va tirar “de casta i orgull”. Al final, victòria del Calaceit.

Amb esta victòria, lo Calaceit puge fins a la tercera posició amb 4 punts, a només 1 del Valderrobres però a 5 del primer classificat, un Chiprana que ha sumat 3 victòries de 3 partits. De cara a la pròxima jornada, Calaceit jugarà a casa davant del cuer, un Híjar però que cal respecta per la seua solvent trajectòria.