Cretense sume la primera victòria de la lliga d’ascens gràcies a les jugades de pilota parada


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Queretes
» diumenge, 4 de març de 2012

Lo Cretense va sumar en la jornada 3 la primera victòria d’esta lliga d’ascens (2-0). Ho va fer davant l’Alcorisa, un rival que en lo que va de segona fase no ha sumat cap gol a favor i només ha pogut sumar 1 punt a casa i gràcies a un empat estèril amb Albalate. Los del Matarranya van plantejar un bon partit, concentrats a darrere i buscant ocasions de gol a pilota parada. Precisament, en dos córners van arribar els dos gols del Cretense, que va tindre la paciència necessària per emportar-se els 3 punts. L’equip de Queretes li tenie ganes a l’Alcorisa, després de tot lo que va succeir en la primera fase, amb vestidor destrossat inclòs. Important victòria del Cretense, que puge fins a la 4ª posició i veu com, amb molt d’esforç, s’ha aconseguit la primera victòria en esta complicada lligueta d’ascens.

Segons va destacar l’entrenador del Cretense, Alfredo Fuster, “durant los primers minuts van sortir una mica dormits, però poc a poc vam crear més problemes natres que ells”. Pel que fa a la victòria, Fuster la va considerar “molt important, tant per a l’afició com per als jugadors, que se mereixen esta victòria. Sabem que no hi haurà cap victòria fàcil i totes les victòries seran com aigua beneïda”, va concretar l’entrenador del Cretense. A la vegada, la victòria del Cretense feie molt de mal a Alcorisa, que “els deixe amb 6 gols en contra i cap a favor i vol estar allí dalt”. Precisament, i pel que fa al rival, Fuster va destacar que “no mos van crear gaire perill, però tenen una defensa bastant ordenada i tenen molts bons centrals”. Tot i la victòria, Fuster va reconèixer que no l’equip no es pot relaxar, i que “s’han de guanyar més partits per fer més por als rivals”. Ara tocarà Albalate, rival que ve de perdre 8-0 contra el Casp.

Amb esta victòria, lo Cretense puge fins a la quarta posició, empatat a punts i també a gols a favor i en contra amb Lécera.

Més informació: