Mor un veí de Lledó després de que un camió li passés per damunt


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Gandesa
» diumenge, 4 de març de 2012

Un home de 82 anys, veí natural de Lledó, va morir el matí de dissabte a Gandesa després que un camió el va atropellar quan se trobava en l’interior del polígon industrial ‘La Plana’ del poble de la Terra Alta. La víctima, Miguel M.B., de 82 anys, es trobava acompanyant lo seu fill en l’interior d’esta nau industrial, quan un camió de grans dimensions, que estave fent una maniobra el va atropellar, provocant-li la mort al veí de Lledó.

Al lloc s’hi van desplaçar tres dotacions dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions de bombers, un helicòpter medicalitzat i una ambulància. Los serveis mèdics, tot i arribar fins al lloc dels fets amb gran rapidesa, no van poder fer res per salvar la vida del veí de Lledó i van certificar la seua mort a les 10.19 hores. Los agents que es van fer càrrec de la investigació van recopilar tota la informació possible per posar este fet en coneixement de l’autoritat judicial.

Segons les fonts consultades, Miguel M.B., veí de Lledó, va acompanyar el seu fill a una obra de Gandesa on ell hi treballava. Lo mateix fill va decidir emportar-se’l amb ell perquè portava molt de temps en estat depresiu, ja que se li va morir la dona feia menys d’un any i volia que es distragués una mica. Però la desgràcia es va saldar amb la família després que un camió el passés per damunt perquè el conductor no va veure la víctima.

Més informació: