Pena-roja cau estrepitosament (1-2) contra Samper de Calanda i perd lo liderat del seu grup

comarquesnord.cat, Calaceit
» diumenge, 4 de març de 2012

Dolorosa i estrepitosa derrota del Pena-roja a casa davant d’un rival a priori assequible. Lo Samper de Calanda, que ja va començar la segona fase guanyant al Torrecilla, va donar ahir la sorpresa (1-2) i es va endur els 3 punts de Les Planes. Tot i això, l’equip visitant se va endur el premi gràcies a la inoperància i la nul·la creativitat del Pena-roja, que en cap moment va donar garanties d’emportar-se el partit. Los del Matarranya van desplegar un futbol horrible a la primera part, sense crear jugades trenades i incòmodes i nerviosos al darrere. D’aquí van arribar els dos gols del Samper de Calanda, que hagués pogut marxar al descans amb una renda més àmplia. Tot i l’empat del Pena-roja (1-1) a la primera part, als pocs minuts va tornar a marcar el Samper lo definitiu gol. Després del descans, l’equip visitant va posar l’autobús, i el Pena-roja, tot i els canvis ofensius, va ser incapaç de ‘al menys’ aconseguir un empat.

José de Laris, primer entrenador del Pena-roja, va ser prou crític amb los seus, qui va dir que “no esperàvem esta derrota, però no és una derrota dura, sinó curta. Va ser un partit on lo Pena-roja encara no ha sortit a jugar, encara estem preparant lo partit al vestidor”, però on lo resultat “hagués pogut ser més folgat. Va ser un partit fatal, en cap moment vam estar, tot i que el Samper va començar el partit amb 10 jugadors”. Pel que fa a les errades, Laris va reconèixer que “crec que a l’equip li va faltar competitivitat i tindre ganes d’estar a dalt”, o inclús “que es va guanyar el partit abans de jugar-lo i el Pena-roja ho va fer ahir molt malament”. En este context, lo primer entrenador del Pena-roja va voler “demanar disculpes a l’afició perquè inclús plovent va baixar i l’equip no va donar tot lo que havie de donar”. Tot i la negativitat de Laris, lo tècnic pena-rogí va dir que “tot i així estem segons de grup i la pròxima setmana ho podem arreglar”. Però “ha estat una llàstima molt gran”.

Amb esta derrota, Pena-roja es col·loca en segona posició amb 6 punts, a 3 punts del líder, que ara és l’Alcanyís, i empatat a punts amb lo tercer que és lo Samper. De cara a la pròxima jornada, Pena-roja s’enfrontarà a Torrecilla, una bona oportunitat per donar-li una merescuda alegria a l’afició.