Poc futbol, però tres punts d’or per al Morella front a l’Orpesa

comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 4 de març de 2012

Triomf d’or per al Morella per la lluita per continuar a la primera regional. De nou molt treballat en aquesta ocasió davant un rival directe com l’Orpesa. En aquestes alçades de temporada el més important és sumar per aconseguir l’objectiu de la permanència. Toca suar partit a partit i està costant aconseguir els punts com es va veure davant el cuer, Benicàssim B, i es repetia el patró davant els d’Orpesa.

L’inici va estar marcat per la pluja que es va anar durant el primer tram de joc. Els visitants van eixir en moltes més ganes, empenta i força, ajudats per tenir el vent a favor en la primera meitat. Es jugaven molt i es va notar. Els morellans també es juguen molt, però van eixir menys concentrats. L’Orpesa veuria com li anul·laven un gol als tres minuts per un fora de joc un tant just. Sols un minut després obririen el marcador en una jugada per la banda esquerra del seu atac definint molt bé un dels seus davanters. Els morellans van intentar refer-se però no hi havia fluïdesa en el joc, no es feien 3-4 passades seguides i pràcticament no es creava perill. L’Orpesa aguantava bé i donava per moments sensació de perill. Als 31 minuts Ángel empataria marcant un penal bastant clar. A pesar de l’empat, el guió va seguir igual fins que al minut 41 es va calentar el partit, amb una clara agressió d’un jugador de l’Orpesa sobre Bonet que l’àrbitre no considerava expulsió. Dos minuts després els visitants es quedarien en un home menys per una roja directa massa rigorosa, possiblement per compensar l’acció anterior. Així s’aplegava al descans.

A la represa, doble canvi amb entrada de Josele i Aicart. A pesar de la superioritat numèrica i de tenir el vent a favor, tampoc el Morella va donar amb la tecla del joc. Els visitants en 10 van aguantar molt bé i també van tenir alguna opció a la contra. Als 65 minuts el Morella va perdonar per partida doble el segon gol amb dos xuts seguits de Víctor responent molt bé el porter rival. Nerviosisme total. Al 67 les coses es ficarien millor per al Morella en una expulsió infantil d’un jugador de l’Orpesa per una espenta a Josele davant l’àrbitre amb el joc parat. Es quedaven amb 9 els visitants, però ni així s’aclarien els morellans. Passaven els minuts i el marcador no es movia i fins i tot l’Orpesa a pesar de jugar en dos menys creava perill. A falta de 8 minuts aplegaria un gol que suposava els tres punts. Jugada per emmarcar de Mario per la banda dreta de l’atac anant-se de diferents jugadors, va cedir al pilota a Soro que remataria, aturava el porter i el rebuig l’agafava Moles que no perdonava. Els darrers minuts van ser d’angoixa, de sofriment, amb els locals perdonant en vàries ocasions i tenint l’Orpesa una oportunitat molt clara en el llançament d’una falta. El més important el triomf, els tres punts i que el Morella ja en té 30, allunyant-se 10 punts de l’Orpesa que marca la zona de descens a falta de 8 jornades. Els partits a casa són molt importants i al menys en els dos darrers s’ha aconseguit la victòria. El proper compromís del Morella serà molt complicat, al camp del líder, l’Sporting Benicarló. El cap de setmana de Falles, de descans federatiu, els morellans recuperaran el partit pendent front al Torreblanca que es jugarà el divendres 16 de març a partir de les 21:30h.