Canal 9 diu que ells són “uno de los damnificados” pel tall al “Maestrat”


comarquesnord.cat, València
» dilluns, 5 de març de 2012

Canal 9 assegura en un comunicat que els impagaments a la companyia electrica no han sigut la causa del tall de les emissions dels canals de l’autonòmica valenciana a Vilafranca, que situen des de Burjassot (València) a la comarca del “Maestrat”.

El tall, segons RTVV, “se ha debido al precintado de éste a causa de una denuncia por un posible enganche ilegal a esta fuente de energia” a causa “de una denuncia de una compañia de telefonia móvil”, apunten des de València. Alhora, es posicionen com a víctimes del succés “siendo el Ente público uno de los damnificados por esta incidencia”, expliquen en el comunicat.

RTVV també “lamenta el perjuicio causado a nuestros espectadores” i rebutgen “cualquier interpretación errónea o malintencionada que pueda darse a partir de esta situación excepcional de esta incidència tècnica”, conclouen.

» La versió d’Iberdrola
Des de la companyia Iberdrola s’ha assenyalat, en un altre comunicat, que ells “no han precintat cap repetidor” sinó que ha procedit a llevar “un enganxe directe a la xarxa que estava sense contracte de subministrament”. En la mateixa nota asseguren que “Iberdrola lamenta els perjudicis que s’han pogut causar a persones o institucions alienes a aquesta incidència tècnica”.

Més informació: | |