El grup taurí “Ventanillo” de Vilafranca lliura el premi anual


Etiquetes:



comarquesnord.cat,
» dilluns, 5 de març de 2012

Una representació del Grup Taurí ‘Ventanillo’ de Vilafranca va visitar aquest passat dissabte la finca que el ramader taurí Javier Tàrrega ‘El Gallo’ té a la localitat de Moncofa (Castelló) per tal de lliurar-li el premi Ventanillo 2011 al millor corro de vaques de les Festes Patronals 2011. En anteriors edicions, ramaders com els germans Orero Lecris de Barracas o Pedro Fumadó ‘Charnego’ aconseguien el guardó del ‘Ventanillo’.

La ramaderia de Javier Tàrrega ‘El Gallo’ compta amb un reconegut prestigi al món dels bous al carrer i ha estat a Vilafranca en diverses oportunitats. Espectacular va ser l’embolada del bou ‘Italiano’ a la festa de San Cristóbal 2011. El ramader, a banda d’aquesta festa de Juliol també va estar a Vilafranca al mes d’Agost amb un corro de vaques que s’ha fet mereixedor d’aquest premi.

El Grup Taurí ‘Ventanillo’ compta amb més de 80 membres i l’any 2011 patronicinava un bou de la ramaderia de Pedro Fumadó ‘Charnego’, de nom ‘Marinero’ per a les festes en honor a Sant Roc i ja ha confirmat que té previst organitzar algún acte taurí a les properes festes 2012.

Més informació: