Assetmico entrega el seu premi a Com Sóna l’ESO en la festa anual


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 5 de març de 2012

L’associació d’empresaris turístics de Morella i Comarca (Assetmico) va celebrar anit la seua festa anual i va entregar el seu premi a la trobada musical Com Sóna l’ESO. L’acte va reunir a uns cent associats i es va celebrar en el restaurant El Faixero de Cinctorres, és a dir, per primera vegada va tindre lloc fora de la localitat murallada. En esta trobada, l’alcalde de Morella, Ximo Puig, reconeixia la importància que va tindre per a la promoció de la localitat l’esdeveniment premiat i va fer una valoració de la situació del sector turístic. En l’acte, també se li va entregar una placa a Guillermo Sangüesa, per la seua jubilació i el seu important suport al sector, treballant des de la banca.

El primer edil morellà afirmava que “el 2011 passarà a la història perquè Morella va poder albergar el Com Sona l’ESO i perquè les ciutats Patrimoni de la Humanitat ens van entregar el premi Patrimoni; estos fets demostren que un any no ha de ser necessàriament roín i que, a pesar de la crisi, també hi ha oportunitats i moments bons”. A més, afegia que “este esdeveniment ens ha ajudat a promoure la imatge de la Morella cultural, que és un atribut fonamental del nostre producte turístic”. Respecte al treball dels docents, destacava que estos “no fan el seu treball i ja està, sinó que a més posen la seua il·lusió per a fer este esdeveniment i ajuden als estudiants a estimar la música”. Cal recordar que Com Sóna l’ESO va congregar a més de mil estudiants en la localitat dels Ports en el mes de maig i va comptar amb les actuacions o direccions de Carles Santos, Jesús Santandreu o Laura Simó. Un fet que va obtindre una gran repercussió mediàtica i en la que més de mil morellans i morellanes van assistir a cada una de les dues actuacions d’esta trobada musical. Puig també va tindre unes paraules d’agraïment al treball de Sangüesa i indicava que “ha fet un paper magnífic i la seua ajuda a les iniciatives empresarials i municipals ha sigut fonamental”.

L’alcalde també va animar “a continuar treballant sempre pensant en els vostres comerços i la vostra activitat, que ho esteu fent molt bé, tal com acrediten les distincions de qualitat que tenim, i amb eixe esforç arribarem on hem d’arribar com a destinació turística”.

En este acte institucional, també van estar presents el president d’Assetmico, Jorge Garcia, l’alcalde de Cinctorres, Toni Ripollés, el membre del comité organitzador del Com Sóna l’ESO, Eduard Roselló, i distints representants de la junta de l’associació d’empresaris turístics. El primer destacava la importància del treball conjunt, “fugint de personalismes, unint esforços entre tots i treballant conjuntament amb l’ajuntament per a optimitzar els recursos que cada un pot aportar”. També afegia que “sempre defenc els grans esdeveniments de la il·lusió i del treball de la gent, com el Com Sóna l’ESO o el Sexenni”. Per la seua banda, Ripollés va analitzar la situació del sector turístic, més “positiva” que la resta de sectors econòmics de la comarca. A més, considera que “tots hem de fer comarca i estirar a una per a superar esta situació difícil”. Finalment, Roselló va agrair el premi i va reivindicar la “ensenyança pública, de qualitat i en valencià”.

Més informació: