Los jóvens de la comarca demostren la seua solidaritat amb Aitana


comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» dilluns, 5 de març de 2012

Los jóvens del Matarranya en col·laboració del Departament de Joventut de la Comarca del Matarranya han encetat un projecte per a aconseguir replegar taps per a la campanya ‘Una sonrisa para Aitana’. Fins al moment han aconseguit instal·lar punts de recollida al Institut de Valderrobres, la seu de la Comarca del Matarranya i diferents municipis del territori.

La iniciativa de participar en la campanya va sorgir després que els jóvens que formen part de les antenes informatives comarcals es feren ressò de les informacions referents a la xiqueta de Tarazona que necessite diners per poder ser tractada de diferents problemes de salut a l’Hospital Infantil de Boston. “En una de les darreres reunions los participants van proposar participar en la campanya després d’enterar-se per la tele de la situació”, va explicar Nuria Gasulla, tècnica de Joventut de la Comarca del Matarranya, que també va afegir que “vam veure que ere una cosa que no mos costave molta feina i que en canvi podíem ajudar molt, i en seguida mos vam posar en marxa”.

Un cop pressa la decisió de participar en la campanya, les antenes informatives se van preparar diferents caixes i cartells informatius per a col·locar-los en diversos llocs de Valderrobres com lo IES Matarranya i la seu comarcal, i també en altres pobles de la comarca. “Vam descarregar-mos cartells del seu blog, i vam posar punts de recollida a diferents punts com a l’institut a on no hi havie cap espai per a la recollida. També vam fer caixes i cartells per a altres puestos, la majoria se poden trobar als ajuntaments o les biblioteques dels municipis”, va apuntar Gasulla.

Tot i que la campanya al Matarranya, la van iniciar fa unes setmanes “és molt complicat controlar com està anant. Tot i que les caixes se van omplint ràpidament”, va afirmar la tècnica de Joventut. Finalment, cal destacar que des del Departament de Joventut de la Comarca del Matarranya es van posar en contacte amb lo pare de l’Aitana per a dir-li que havien iniciat la campanya i, segons Gasulla, “va voler donar les gràcies als jóvens i a la Comarca del Matarranya per a participar en ella”.

Més informació: |