Óscar Tena demana que torne el senyal de Canal 9


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 5 de març de 2012

L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena ha manifestat que “espera que el problema es solucione ràpidament i Vilafranca puga tornar a veure immediatament el Canal 9. Exigim que així siga”, declarava l’edil vilafranquí en relació al tall efectuat aquest dilluns per Iberdrola al comptador de la llum del múltiplex de RadioTelevisió Valenciana al repetidor de Vilafranca.

Segons l’Alcalde de Vilafranca, “encara que és un hipòtesi, tot indica a que la situació es produeix pels impagaments de RTVV amb l’empresa Iberdrola, subministradora de l’electricitat a Vilafranca. Una empresa no actua d’aquesta manera si no hi ha un motiu important per a fer-ho”. A més apuntava a que “desconeixem en aquestos moments si aquesta situació s’ha produit a més llocs de la Comunitat Valenciana”.

Pel moment, no s’ha rebut cap tipus de resposta ni per part d’Iberdrola ni per part de RadioTelevisió Valenciana. El que és una realitat és que els canals del múltiplex de la corporació valenciana no s’estan veient actualment al municipi.

L’Ajuntament de Vilafranca està a l’espera de notícies al voltant d’una situació que s’ha produit aquest dilluns a les 12,10 hores. Iberdrola ha apagat el Canal 9 a Vilafranca.

Més informació: |

1 comentari

  1. Es una vergonya , ni calefaccio als centres escolars , retallades als hospitals impagaments ajuntaments i ara a iberdrola amb la consecuencia de no poder vore la nostra televisio publica i despres se gasten a munto de milions d’euros en la formula 1 etç…. vergonyos.