L’Ajuntament de Morella coordina les citacions per a les mamografies de les veïnes d’entre 45 i 69 anys


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 6 de març de 2012

Unes cinquanta dones de Morella d’entre 45 i 69 anys estan citades per a realitzar la revisió mamària el pròxim 20 de març. En esta nova convocatòria, l’Ajuntament tornarà a coordinar les visites, per a facilitar l’accés a la prova al nombre més gran de persones. Per això, el consistori es posa a disposició de les seues veïnes per si cal canviar l’hora de la cita o proporcionar mitjans per a passar la revisió a l’Hospital de Vinaròs.

La regidora de benestar social, Malú Blasco, afirma que “estes revisions tenen una gran importància i animem a totes les veïnes que estan citades a que acudisquen”. A més incidix en que “les mamografies ajuden a detectar a temps una malaltia tan important com és el càncer de mama, la qual cosa augmenta les possibilitats d’èxit en el tractament”. La regidora recorda que el consistori posa els mitjans necessaris per al desplaçament fins a Vinaròs, en el cas que la citada no puga desplaçar-se fins a la localitat del Baix Maestrat.

En estos dies, les dones a les que els toca la cita per a enguany estan rebent les cartes. Cal recordar que en l’última campanya, la del 2011, unes 300 persones van ser convocades, de les que van acudir a la revisió prop del 90%. Les veïnes citades per a este 20 de març poden sol·licitar informació a les Oficines de Servicis Socials de l’Ajuntament de Morella i a l’àrea d’Infodona.

Més informació: |