Els ajuntaments socialistes reclamen amb pancartes el deute de la Generalitat Valenciana

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 7 de març de 2012 .
Etiquetes: , ,

Amb esta pancarta s’han començat a Morella les accions de protesta per reclamar a Alberto Fabra que la Generalitat pague als ajuntament el que deu. Part de l’equip de govern del consistori han volgut participar d’este primer acte on s’ha fet visible esta pancarta que acaba amb la frase de “Fabra paga”. En el cas de la ciutat, el Consell enteuta al voltant d’un milió quatre-cents mil euros, una xifra que està ofegant la gestió municipal en molts àmbits de treball.

La penjada de les pancartes és la primera de les protestes que acordaren els alcaldes i regidors socialistes en el darrer foro celebrat. Un programa de reivindicacions que té l’objectiu de, com a mínim, obtenir una resposta a mode de calendari de pagaments. Esta primera protesta donarà pas a d’altres, algunes ja perfilades.

Des dels consistoris es vol enviar un missatge als veïns, per tal que tinguen en compte que el no pagament als proveïdors o el degradat en els serveis que presten estan causats, en la moltes ocasions, pel gran deute de la Generalitat Valenciana.

. Vídeo . Pancartes als ajuntaments reclamen el deute 

Més informació: | |