Actes per a tots los gustos en la Setmana Cultural de l’Associació de Dones Ilercavònia de Queretes


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Queretes
» dimarts, 6 de març de 2012

Lo passat dilluns va començar una nova edició de la setmana cultural de l’Associació de Dones Ilercavònia de Queretes. Hi ho van fer amb una xerrada sobre la nutrició en la que vam participar al voltant de 40 veïns del municipi i en la que es van tractar temes com la necessitat de fer una dieta variada o els problemes de les ‘dietes miracle’. “La primera xerrada va ser sobre nutrició, vam parlar un poc de la piràmide de la nutrició i de les dietes miracle, entre altres coses”, va explicar Celeste Centelles, presidenta de l’entitat. Després de la xerrada tots los participants vam poder gaudir d’una berena ‘saludable’ a base de fruita i fruits secs. “Vam fer un berenar en consonància amb lo tema tractat”, va aclarir Centelles.

Los actes, entre els que trobem un taller de fer melmelada, un altre de cuina, un de fer ‘medallons’ de fieltro o una xerrada de Creu Roja, finalitzaran lo cap de setmana amb l’actuació del grup de teatre de La Portellada, Tramoiants, i la tradicional Trobada de Bolillos, úniques activitats que es realitzaran al recinte firal i no a la seu de l’entitat. En relació a la Trobada de Bolillos, Centelles va voler assenyalar que “enguany ja tenim a més de 200 participants confirmades. Vindran tant de la zona de Tarragona, com dels pobles de la comarca i Teruel i també de Saragossa. Serà un dia de convivència entre totes”.

Finalment, la presidenta de l’Associació de Dones Ilercavònia va voler “convidar a tota la gent del poble a que participo als actes, que natres sempre tenim la porta oberta per a tots aquells que vulguen vindre”.

Més informació: |