Els Glober Torpes, campions a la UJI

comarquesnord.cat . Castelló . dijous, 8 de març de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: ,

El somni s’ha aconseguit i els Glober Torpes, conjunt format per 13 joves de Morella i un d’Olocau del Rei, s’han proclamat campions de la UJI de futbol 7. En una final molt disputada jugada aquest dijous, els dels Ports han guanyat la final al N. Favelas per un resultat ajustat de 3-2. Un dels jugadors més destacats ha estat Dídac Bordás autor dels tres gols dels Glober. Es dóna la paradoxa que Dídac és el porter del Morella FC, per lo que ha demostrat que també brilla com a golejador.

La consecució del títol té molt de valor pel fet de que juguen en aquesta lliga 52 equips amb més de 500 alumnes de la Universitat, demostrant la dificultat que té aplegar al més a dalt i ser campions. Han estat competint des de l’inici del curs acadèmic, setmana a setmana, per completar les jornades de classificació i la posterior fase final. Als Glober Torpes hi ha representació del Morella FC amb el propi Dídac, Pau, Mario, Serret i Marc Bellvís. El Cinctorrà també està representat amb el seu porter Christian Franz. Un altre dels jugadors que destaquen és l’ara àrbitre Omar Pitarch. Els campions han celebrat amb alguns aficionats que s’han concentrat al camp de futbol 7 de la UJI el títol, encara que el trofeu el rebrán properament en una cerimònia de lliurament de premis.

Els que s’han quedat a les portes ha estat el Portell Sporting Cabrilles, composat per joves de Portell, que ha perdut la final en futbol sala de la UJI.

Més informació: |

1 comentari

  1. Grande Glober!!! ara a per la Copa. El doblete està prop.