Morella presenta els actes per a commemorar el Dia Internacional de la Dona



comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 8 de març de 2012

La regidora de les àrees de benestar social i de la dona, Malú Blasco, la responsable de l’àrea d’Infodona, Mari Pau Querol, i la presidenta del Grup de Dones dels Ports, Estela Buenaventura, han comparegut en roda de premsa per a presentar els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona. En esta ocasió, destaca que esta associació complix 25 anys i, el dissabte 17 presentarà una revista que farà un repàs per la història de l’organització i està programada una obra de teatre.

Malú Blasco ha afirmat que “avui és un dia en què cal reivindicar, amb més força, els drets de la dona”. A més, afegia que “s’ha avançat molt en esta qüestió, però encara queda un llarg camí per recórrer i cal continuar defenent els nostres drets unint totes les nostres forces”. La regidora també explicava que “en l’àmbit polític s’ha avançat més en la igualtat en els últims anys, però en altres àmbits de la societat no ocorre el mateix i les dones tenen una diferència salarial respecte als hòmens, d’un 20%”.

Per la seua banda, Mari Pau Querol enunciava els actes de celebració de l’aniversari i assenyalava que “esta associació té una trajectòria llarga i completa en la lluita pels drets de les dones”. I Estela Buenaventura indicava que “este aniversari és un motiu important per a celebrar-ho i homenatjar la trajectòria del grup i a totes eixes dones que han format part d’ell”.

Blasco també ha felicitat al Grup de Dones pel seu 25é aniversari i ha invitat els veïns de Morella a participar en les seues activitats. Estes estan organitzades en dos dies. El proper diumenge, 11 de març, tindrà lloc la projecció de la pel·lícula “La Fuente de las Mujeres”. Un film que reivindica els drets de la dona en Orient Mitjà. El dia 17, el Grup de Dones presentarà una revista en què es fa un recorregut per la història de l’associació. També s’ha programat l’obra de teatre “Veus de Dones” i les associades realitzaran un sopar de germanor.

Més informació: | |