Una mostra recopila les activitats del Grup de Dones de Vilafranca durant 2011

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 8 de març de 2012 .
Etiquetes: , ,

Com a complement a la festa del Grup de Dones de Vilafranca per commemorar el dia 8 de Març, l’entitat muntava la tradicional exposició als locals del Centre Parroquial de Vilafranca, situat a l’Avinguda de Castelló. Una mostra que recull el treball realitzat als diferents cursets formatius i de manualitats organitzats per l’associació vilafranquina. Durant el dissabte 3, matí i vesprada i el diumenge 4 de Març pel matí, centenars de persones es van acostar per veure aquesta mostra del Grup de Dones.

Entrant al local del Centre a ma dreta, ens trobavem amb la mostra dels treballs realitzats al curs de centres florals i adorns nadalencs, impartit per María Teresa Vidal i que es desenvolupava als inicis d’aquests hivern. Uns adorns fàcils de preparar i amb els que poder decorar les nostres llars. També es podien contemplar, penjats a la paret, els quadres del curs de punt de creu celebrat enguany. Una bona mostra del gran treball realitzat amb aquest curs.

En l’apartat fotogràfic, trobavem instantànies de diferents activitats del Grup de Dones durant 2011, com l’elaboració dels bunyols i les figues per a la Fira de la Magdalena de Vilafranca, de diferents excursions com la que es realitzava a Tarragona o imatges de la Trobada de Dones de l’any passat, celebrada a Forcall.

Finalment, l’atenció es centrava en la mostra de boixets que també es podia visitar en aquesta exposició, a càrrec del Grup de Boixets ‘Guipur’ de Vilafranca, impulsat amb les classes organitzades pel Grup de Dones de Vilafranca i que es desenvolupen setmanalment. A la mostra podien observar gran varietat de prendes realitzades amb puntes de coixí, tals com davantals, guants, ventalls, xals, ‘mantelillos’, baberos, centres de taula i molts articles més. Aquest grup de puntaires vilafranquines sol participar també a les diferents trobades que es realitzen a la comarca.

La Junta del Grup de Dones comptaria a l’exposició amb la participació de les membres de junta anterior, que s’encarregarien de controlar tot el referent a la mostra en la vesprada de dissabte, mentre l’actual directiva es trobava preparant la festa a l’Edifici Polivalent.

Més informació: | |