L’oferta turística del Matarranya estarà present en la Fira Captur de Calamocha


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Matarranya
» divendres, 9 de març de 2012

L’oferta turística de la província i el Matarranya serà present a la nova edició de la Fira de la Caça, la Pesca i el Turisme Rural, CAPTUR, que se celebrarà els pròxims 10 i 11 de març al recinte firal de Calamocha. Lo Patronat Provincial de Turisme, que participa en l’esdeveniment amb un estand propi de 12 metres quadrats, assistirà al certamen amb l’objectiu de donar a conèixer els continguts de la seua campanya ‘Terol Versió Original’. Una estratègia d’estímul al turisme que permet donar resposta a tots aquells que es pregunten què fer i què visitar a Terol. Per assolir este objectiu, des de l’estand s’han de difondre diversos materials promocionals, entre els quals destaquen el mapa i la guia de serveis turístics de la província.

Per a la presidenta de la Diputació de Terol, Carmen Pobo, “les diferents fires de la província són un punt clau per difondre el nostre potencial turístic”. També va assegurar que “és fonamental que tots los turolencs coneguem més i millor el nostre entorn i les seues característiques perquè som los millors ambaixadors de la nostra terra”. La dirigent provincial va subratllar, a més, que “des del Patronat de Turisme s’està treballant dur perquè la informació turística de Terol arribo al major nombre de llocs”.

A l’estand del Patronat de Turisme de Terol, los visitants de CAPTUR seran atesos per un informador turístic que els assessorarà sobre la seua possible recorregut per les diferents possibilitats que ofereix el nostre territori. Un conjunt de recursos ampli i variat per gaudir el temps de lleure, amb gran potencial per a qui vulgui practicar el turisme de natura, conèixer el notable patrimoni cultural, submergir-se en la celebració de les diferents festes o tradicions, o degustar la suggerent gastronomia de Terol. En este sentit, a més d’atendre totes les consultes i peticions d’informació que es produeixin, l’estand del Patronat distribuirà materials útils per al viatge i reclams publicitaris.

Més informació: