El Cretense cau golejat al camp de l’Albalate (7-3) després d’una horrorosa primera part

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 11 de març de 2012

Lo Cretense va patir este cap de setmana la derrota més dolorosa dels últims anys. Ho va fer al camp de l’Albalate, i després d’una primera part horrorosa, on los de Queretes van encaixar 6 gols, 4 d’ells en només set minuts. L’equip del Matarranya va ser el que va tindre la primera ocasió del partit. Però d’eixa mateixa ocasió va nàixer el primer gol local, que va arribar al minut 1 de joc. Lo moment més dur del partit se va produir, però, entre els minuts 35 i 42, moment on l’equip de Queretes va encaixar quatre gols. A la segona part, lo Cretense va reduir distàncies, posant-se (6-2), per després l’equip local tornar a fer gol. L’últim gol dels visitants no va servir de res (7-3), només per maquillar un resultat que cal oblidar el més ràpid possible. La pròxima setmana, lo Cretense anirà al camp del líder, un Casp que ha aconseguit 4 victòries en 4 partits jugats fins ara.

Segons va destacar l’entrenador del Cretense, Alfredo Fuster, la derrota “se va viure de forma molt dura. Vam fer una primera part molt desastrosa i feia molts anys que no veia una primera part aixina”. Fuster va reconèixer que “vam ser molt innocents, i si haguérem estat una mica més agressius, no hagueren entrat tants de gols”. L’entrenador del Cretense va lamentar esta falta d’agressivitat, però també que “no vam tindre anticipació, i el rival va jugar molt a plaer”. Tot i això, va recordar que “vam anar cap a Albalate amb moltes baixes, només 12 jugadors i la columna vertebral del Cretense no es va desplaçar i això va afectar al nostre joc”. Alfredo Fuster va assumir “molta de la responsabilitat per la derrota, perquè no vaig saber posar els jugadors al seu lloc. A la segona part se va jugar amb més agressivitat”, però no va servir per corregir la golejada que va obtindre l’Albalate a la primera part.

Amb esta derrota, lo Cretense baixa fins a la sisena posició, empatat a 3 punts amb lo Lécera i el Calanda. A només 1 punt hi és l’Albalate, mentre que la 3ª posició s’escapa ja als 9 punts, que ara té el Teruel B. De cara a la pròxima jornada, lo Cretense jugarà de nou a fora, al camp del Casp.