El Morella va estar a punt de donar la campanada front al líder Sporting

comarquesnord.cat . Benicarló . diumenge, 11 de març de 2012 .

Una llàstima absoluta. El Morella va caure per la mínima en el desplaçament al camp del líder, l’Sporting Benicarló, conjunt molt potent i cridat a pujar de categoria pels excel·lents jugadors amb els que compta. Duel clàssic les darreres campanyes, sobretot la passada a segona regional en la que van protagonitzar una lluita espectacular junt al Peníscola per l’ascens. En aquesta ocasió, la situació era molt diferent, amb els morellans buscant la permanència i els de Benicarló guanyar la lliga i ascendir a Regional Preferent. Però al partit va estar més equilibrat de l’esperat i els dels Ports van estar a punt de puntuar.

Des de l’inici, el conjunt dirigit per Diego Boix va estar molt seriós al camp. Es van alternar les oportunitats amb vàries per al Morella bones, inaugurant el marcador als 19 minuts amb gol de Moles. El davanter va robar la pilota a la defensa benicarlanda i marcaria davant el porter. A partir d’aquell moment, els visitants van perdonar en diverses ocasions com una de Mario o d’altres que va aturar molt bé el porter de l’Sporting. El Morella va tenir el 0-2 però no va ser possible davant els locals que van tenir també alguna opció, amb Dídac salvant baix els pals les oportunitats dels rivals.

Amb 0-1 s’aplegava al descans. A la represa va continuar el guió, encara que al Morella li va costar més aguantar el resultat amb un Sporting bolcat a l’atac. A pesar d’això, els morellans també van amenaçar la porteria local i s’alternarien les ocasions. Els darrers 20 minuts van decantar l’encontre. Al 71 els de Benicarló van empatar en un gran gol de Felipe per l’escaire. Prèviament l’àrbitre va xiular un fora de joc inexistent a Josele quan es quedava sols encarant la porteria. L’Sporting apretaria buscant el gol de la victòria i va aplegar als 84 minuts de nou mitjançant Felipe, en una acció que segons apuntaven aficionats desplaçats a Benicarló era clara de fora de joc.

Els locals capgiraven el marcador i els darrers minuts el Morella ho va intentar però ja no va ser possible la gesta de poder sumar en aquest complicat camp. No era un partit de la lliga dels morellans per la permanència, però sumar hagués estat molt bé i per mèrits no va ser, fent un gran partit i ficant les coses molt difícils al líder. El Morella demostra que jugant sense pressió i al seu joc pot plantar cara a qualsevol equip de la categoria. Els propers dos partits poden ser claus per a l’objectiu de la permanència. Este mateix divendres 16 de març, en el cap de setmana de descans federatiu, es recupera el partit pendent a la Fàbrica davant el Torreblanca que es va suspendre durant l’onada de fred siberià per neu. Els de Torreblanca arriben millor situats que fa unes setmanes quan estaven en llocs de perill. Ara són els sisens de la taula, a quatre punts dels morellans. La propera jornada, el diumenge 25 de març, el Morella rebrà la visita del Peníscola que està en llocs de descens i lluita a la desesperada per salvar la categoria després del triomf d’este cap de setmana front al Canet. Dos partits que en el cas de que els morellans sumaren dues victòries seria pràcticament confirmar la permanència virtual en primera regional.

. Resultat . Sporting 2-1 Morella

. Alineació . Dídac, Carni, Pau, Marc Puig, Jordi, Ángel, Bonet, Mario, Josema, Josele i Moles. Tambe van jugar Carles, Soro i Ximo.

. Gols . 0-1 Moles (19’) · 1-1 (71′) · 2-1 (84′)