LA FALSA: “Volem Canal 9… qui ho anava a dir?”

Joan Carles Marcobal . 11 de març de 2012 .
Etiquetes: ,

Si fa un temps alguna persona m’hagués dit que acabaria titulant així un article hauria arribat a pensar que un dels dos ens hauríem tornat bojos. Pot ser sí, estem bojos o també que en aquest país d’entelèquies tot pot arribar a ser possible. Al País Valencià (espero que no em censuren la senyal per denominar-lo així) res ja no ens ha d’estranyar. A la zona de Vilafranca no han vist Canal 9 durant unes hores fins que ho van solventar amb un grup electrogen, davant del precinte d’Iberdrola i del seu tall de subministrament elèctric per una suposada connexió irregular del repetidor de la senyal de RTVV.

Sens dubte una situació ben pròpia d’un llibre de Kafka o d’un país en el que es construeixen aeroports per a persones i no pas per a avions. El fet de que jo no la miro i que al meu aparell receptor no estigue ni sintonitzat, no impedeix que alço la meua veu per reivindicar el dret de la ciutadania del meu país, i sobretot la de la meua comarca, a poder veure en llibertat el canal autonòmic de televisió. Com també altres canals que ens neguen des de la intolerància.

Vull acabar fent una denuncia: fa un temps, amb la celebració d’un Dia de l’Arbre, xiquets i xiquetes de Morella van plantar arbres a la recuperada Costa de Sant Vicent, els quals anaven a regar assíduament cadascú el seu amb les seues famílies. Quina no ha estat la seua sorpresa en comprovar, a poc a poc, que els ha estat furtat el fruit de la seua il·lusió i, perquè no dir-ho, del seu treball. Uns malnats han robat els arbres. Puix això!

Més informació: |