L’Associació de Dones Ilercavònia tanque la Setmana Cultural amb la tradicional ‘Trobada de Bolillos’

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 11 de març de 2011 .
Etiquetes:

Lo recinte firal de Queretes es va omplir durant lo matí del 11 de març d’aficionades al punt i els ‘bolillos’ que van voler gaudir d’esta jornada que posave fi a les activitats de la jornada cultural de l’Associació de Dones Ilercavònia. Concretament, i segons va dir Celeste Centelles, presidenta de l’associació, “vam estar unes 180 persones vingudes de diferents pobles. Sobretot de la nostra comarca i província i també de la província de Tarragona”. Les participants van gaudir d’una jornada de convivència en la que van compartir la seua afició “entre amigues”. A més, l’organització va obsequiar als presents amb un bon esmorzar i també va regalar una planta a cadascun dels participants. “A l’arribar els hem donat un cafè amb llet i un tros de coc, després a mig matí hem repartit bocadillos i després hem obsequiat a tots los participants amb una planta. I també s’ha fet lo sorteig dels regals amb les tires que hem anat venent”, va aclarir la presidenta de l’Associació de Dones Ilercavònia, que va afegir “suposo que totes han marxat molt contentes”.

Este acte va posar punt i final a una setmana cultural molt intensa en la que l’entitat ha programat diferents activitats, des de tallers gastronòmics fins a teatre o xerrades, en les que han participat una mitja de 35 persones. “Estem molt contentes perquè hem tingut molta participació a tots los actes, entre 35 i 40 persones més o menys. Ja que treballes, és una satisfacció que vingue gent”, va defensar Centelles. Cal destacar que a més de la ‘Trobada de Bolillos’, l’actuació del grup de teatre Los Tramoiants de La Portellada va ser un dels actes més participatius i amb major èxit de la setmana. “Vam riure molt, és per felicitar-los perquè s’ha de tindre molt valor per fer el que fan. Va ser un èxit, inclús vam tindre que posar més cadires perquè al final vam vindre unes 110 persones”, va afirmar Centelles.

Després d’esta intensa setmana cultural, l’Associació de Dones Ilercavònia seguirà en les seues activitats habituals, encara que també començaran a preparar la seua participació a la fira del vi de Queretes.

. Fotogaleria Trobada de “bolillos” de l’Associació Ilercavònia a Queretes

Més informació: