Pena-roja acaba patint per guanyar el Torrecilla (3-2)

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 11 de març de 2012

Lo Pena-roja va tornar este cap de setmana a la senda de la victòria després de guanyar per la mínima al Torrecilla (3-2). I és que l’equip del Matarranya va acabar patint en un partit que pràcticament tenia resolt a la primera part. Lo Pena-roja va aconseguir 2 gols en només 15 minuts de joc, i al llarg dels primers 45 minuts hagués pogut fer-ne algun altre, ja que el porter visitant va estar molt encertat. La permissivitat de l’àrbitre en dos ocasions en les que hagués pogut expulsar dos jugadors visitants no va ajudar al Pena-roja, que en la segona part va veure com perdia un home que es va auto-expulsar. Los jugadors visitants van aconseguir empatar el partit a la segona part (lo primer gol va ser de penal). I quan pareixia que el partit acabava en empat, lo Pena-roja va aconseguir una agònica victòria en lo minut 88. Al final, se va fer justícia.

Segons va destacar el primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, esta victòria “va ser molt important després de la derrota desastrosa de la setmana anterior. Los jugadors ho van donar tot i va ser justa per lo que es va veure al camp”. Laris va reconèixer que “lo partit estava molt controlat. Anàvem 2-0 i l’expulsió de Víctor quasi mos va costar el partit”. Tot i jugar amb 10 hòmens, “vam posar tres davanters, vam anar pel partit i inclús vam fallar un penal. És una lliga molt curta i el que hem de tindre clar és que els partits de casa s’han de guanyar”. Lo primer entrenador del Pena-roja també va apuntar que “després de perdre contra el Samper sabíem que calia guanyar. Vam tindre sort, va eixir bé, los jugadors van fer un bon partit, van estar concentrats i es va anar pel partit des del primer minut”. Tot i l’expulsió de ‘nen petit’, “se va guanyar”, i l’important són los 3 punts.

Amb esta victòria, lo Pena-roja es manté a la segona posició amb 9 punts. Una victòria que encara té un major gust després que l’Alcanyís B acabés empatant (1-1) al camp del Samper de Calanda i es reduís esta distància a només 1 punt. Lo pròxim cap de setmana, Alcanyís i Pena-roja disputaran un partit pel liderat.