Valderrobres goleja el Valdealgorfa (0-5) tot i jugar amb 10 hòmens durant 80 minuts

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 11 de març de 2012

Segona victòria consecutiva del Valderrobres a domicili i segona victòria contundent del Valderrobres en esta segona fase. Després de golejar en la jornada 3 al Nonasp per (1-6), l’equip de la capital del Matarranya va traure un excel·lent resultat del camp del Valdealgorfa (0-5). Partit, però, molt treballat, ja que la prematura expulsió de Caparrilles al minut 10 i conseqüent penal va ser clau en lo partit. Valdealgorfa es va quedar amb un home més, però va fallar el penal i a partir d’allí tot va anar malament. Lo treball del Valderrobres va tindre molt de mèrit, i el primer gol va arribar abans del descans. Va ser en los últims 45 minuts quan los visitants van sentenciar el partit, amb doblets de Borja i Mustapha i gol de Habib. Lo partit de la pròxima jornada contra el Chiprana pot dibuixar els aspirants a jugar les semifinals de copa, places que ara ocupen lo mateix Chiprana i el Valderrobres.

Segons va destacar l’entrenador del Valderrobres, Manuel Bel, “als 10 minuts mos van expulsar un jugador i això va marcar el partit. Però els deu jugadors que es van quedar i els que van eixir de la banqueta van fer molt bon partit”. Lo mateix entrenador va dir que “després de la jugada del penal i expulsió, lo porter la va parar i això mos va donar ales. Se va re-col·locar a l’equip, vam fer molt bona segona part, materialitzant-les, que és lo que ens feia falta”. Bel va concretar que “l’equip està ara molt afortunat de cara a porteria i dóna moltes garanties per afrontar el partit contra el Chiprana”. Partit de moltes targetes, però “sorprenent, perquè a l’àrbitre no se li podia dir res. Al descans mos vam mentalitzar de que no es podia dir res, i Valdealgorfa va perdre els papers”. La bona segona part “va ser molt important” i tots los jugadors van fer el seu treball. Una nova victòria, cinc gols més, 3 punts d’or i una candidatura per jugar les semifinals de copa cada vegada amb més paperetes.

Amb esta victòria, Valderrobres se manté a la segona posició amb 8 punts, i segueix a 4 punts del primer classificat i pròxim rival dels de la capital del Matarranya. Interessant la puntuació per baix, ja que Nonasp i Valdealgorfa es queden en només 3 punts i un Híjar que està cuer en només 1 punt.