Aleix Arrufat revalide victòria en la 3era prova de la Copa Osona i es pose tercer a la general

comarquesnord.cat . Roda de Ter . dilluns, 12 de març de 2012 .
Etiquetes:

Lo passat diumenge 11 de març, Roda de Ter – Masies de Roda (a Barcelona) va acollir la tercera prova de Bike Trial de la 13ena edició de la Copa Osona. La prova es va viure en l’entorn de l’ermita de Sant Salvador, un paratge natural molt a prop del pantà de Sau.

Lo trial va tindre una gran dificultat i es va dur a terme en un terreny de moltes pedres i roques. Lo bon temps va atraure molt de públic a Roda de Ter en una cita esportiva per on van passar 130 participants.

Los pilots havien de fer 5 zones a 2 voltes i, a causa de la massiva participació, s’havia d’anar molt ràpid per no fer cues. Lo temps màxim per recórrer el trial era de 3 hores i 30 minuts de penalització.

A la categoria Benjamí hi havia 26 participants i novament, lo pilot Aleix Arrufat, del BikeTrial Matarranya, va quedar en primera posició amb una targeta de 6 peus de penalització entre les dos. Un fatídic error al final de la zona 4 va ser el causant del resultat final de 6 peus després de fer un trial impecable.

Lo jove pilot només ha disputat dos de les tres proves de la Copa Osona. Tot i això, va tercer en la classificació general de la Copa, ja que sempre que ha participat ha quedat en primera posició.

Més informació: