Dos genets fan parada a Morella en una volta al món que es veurà en un documental

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 12 de març de 2012 . 1 comentari
Etiquetes:

Aquest cap de setmana han fet parada a Morella dos genets que pretenen donar la volta al mon a cavall: Rubén Gama i Manu reyes. L’aventura va començar fa unes setmanes a Cadis, i aquesta és la primera parada llarga que s’han permès. Van entrar a la nostra comarca per Castellfort. D’allí per terme de Cinctorres fins a

Morella han tingut acompanyament d’alguns dels membres de Morella a Cavall. L’objectiu final es la realització d’un documental anomenat, Centauros: horitzons a cavall.

L’ambiciosa aventura, d’aconseguir-se, serà tot un record guiness, i durarà quatre anys. De moment, provaran com va la cosa fins a França, i després fins a Rusia; si tot va bé continuaran. Mengen, caminen, dormen, i viatgen amb els seus dos cavalls. Ací han fet la parada més llarga en el que porten recorregut. Han estat dos dies. Però fins a França no tenen programada cap d’altre descans. El viatge se’l financen ells, ja que una cadena interessada els ha avançat part del documental. No obstant, afirmen que aquesta manera de viatjar és dura però molt econòmica.

Amb Rubén, des de Múrcia, viatja també Manu Reyes, periodista i aventurer. Per a d’ell és diferent, ja que fins ara no havia muntat mai a cavall. No li haurà de contar ningú el dur o el bonic que ha sigut recórrer tots aquestos paratges per on passaran en l’ajut de dos cavalls. Ell va agafant els bruts en uns menudeta càmera on queda tot enregistrat. El documental està pensat en 13 o 15 episodis. El primer d’ells es podrà veure a finals d’estiu, principis de tardor. Aquest dilluns, sortien de la plaça de bous on han estat allotjats els seus cavalls, per continuar trajecte per la Tinença buscant terres tarragonines. Els aventurers es mostraven agraïts de l’acollida en aquesta localitat, i impressionats dels paratges per on han passat, i especialment de la seva arribada a Morella.

Més informació:

1 comentari

  1. PUEDEN SEGUIRLES EN SU BLOG http://www.bitacoracentauros.blogspot.com/

    Ruben y Manu, un abrazo enormeeeee, deseamos que tengan un buen viaje. Nos han trasladado a otro mundo, u otra época, donde las cosas suceden en el tiempo adecuado.. donde puedes disfrutar de las vivencias intensamente.

    LIRIOS PASTOR
    CASA RURAL MORERA
    ONTINYENT (VALENCIA)