L’Ajuntament de Vilafranca presenta el pressupost 2012 aquest dilluns

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 12 de març de 2012 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Vilafranca celebra aquest dilluns el seu ple ordinari del mes de març. La sessió s’obri amb una declaració institucional al voltant del Dia Internacional de la Dona.

Al punt 3 es tracta l’aprovació, si procedeix, del pressupost municipal que ha de regir l’activitat econòmica del consistori vilafranquí durant l’any 2012. La passada setmana es celebrava la Comissió d’Economia i Hisenda prèvia a la sessió amb la representació dels 3 grups parlamentaris existents a l’Ajuntament.

En un altre punt es presenta el plec de clàusules administratives que han de regir la concessió, mitjançant procediment negociat sense publicitat del servei d’abastiment d’aigua potable. També es preten aprovar el Pla Territorial Municipal front Emergències i el nombre d’habitants de Vilafranca amb data d’1 de Gener de 2012.

Plataforma per Vilafranca-Coalició Compromís presenta dues mocions en aquesta sessió ordinària del mes de Març. La primera d’elles al voltant del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona i l’altra comdemnant la brutalitat policial amb els alumnes de l’IES Lluis Vives de València i reclamant la dimissió/destitució de la Delegada del Govern a la Comunitat Valenciana.

La sessió es tanca amb els decrets de l’alcaldia, el despatx extraordinaria i la secció de precs i preguntes.

Més informació: | |