Medi Ambient defensarà davant Madrid la necessitat urgent d’un Decret de Sequera

comarquesnord.cat . Saragossa . dilluns, 12 de març de 2012 .
Etiquetes: , , ,

Amb decisió i rigor. Així defensarà el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient, Modesto Lobón, la necessitat de convocar un Decret de sequera imminent, davant el ministre, Miguel Arias Cañete.

Ho farà davant el Consell Consultiu de Política Agrícola, amb tots los consellers del ram presents, mostrant un informe exhaustiu de la situació de sequera actual que existeix a Aragó, i que el conseller, prèviament, ja va sol·licitar a les diferents organitzacions agrícoles i de regants.

L’objectiu és fer valer davant el Ministeri, amb dades concretes i reals, la urgència de posar en marxa un decret que aconsegueixi pal·liar, en la mesura del possible, los greus efectes que la sequera està provocant en la comunitat aragonesa, davant la falta de pluges.

Modest Lobón desitge que sigui una mesura “que soluciono els problemes ja generats i els que puguen vindre si segueix sense ploure”.

Esta reunió arribe només uns dies després que s’hagi produït el primer gran incendi a Aragó, en ple mes de març, i on la forta sequera ha pogut ser la causa de la seua propagació.

Més informació: | | |