Morella obri quatre museus durant caps de setmana i festius

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 12 de març de 2012 .
Etiquetes: ,

L’àrea de museus de l’Ajuntament de Morella ha ampliat l’oferta i les possibilitats turístiques, quan s’acosten dates tan importants per a este sector. Entre elles, la més rellevant és la de Setmana Santa, que sol ser una de les dates amb més afluència de visitants. Per això, durant els pròxims caps de setmana i dies festius, el consistori tindrà quatre museus oberts.

La regidora de cultura i de turisme, María Rallo, afirma que “oferir als visitants estos amplis serveis és un esforç important, però necessari perquè puguen disfrutar al màxim de la seua estància a Morella”. En este sentit indicava que “els museus que està oberts permeten descobrir la història, la cultura i les festes de la nostra localitat”. En concret, es podran visitar les Torres de Sant Miquel, Temps de Dinosaures, el Palau del Governador i el museu de Sis en Sis. A més, estan oberts els monuments més importants, com són el Castell de Morella, Convent de Sant Francesc i la Basílica Arxiprestal.

Rallo també recordava a aquelles persones que vullguen visitar Morella, que poden descarregar l’aplicació per a Iphone o Android, en la que s’arrepleguen rutes, història dels monuments o l’agenda.

De cara al pròxim cap de setmana, en el que els valencians i valencianes -entre d’altres comunitats autònomes- comptaran amb un dia més de festa per la celebració de Sant Josep, Morella també espera tindre uns bons registres turístics. A hores d’ara, algun hotel està al 100% d’ocupació, encara que la majoria encara disposen de prou habitacions disponibles.

La regidora de turisme afirma que “esperem un cap de setmana millor que altres, amb un bon registre de visitants de dia”. No obstant, considera que “la crisi està afectant especialment les penoctaciones”.A pesar d’això, Rallo afirma que “amb les celebracions de Magdalena i Falles, molts dels veïns d’eixes ciutats prefereixen passar uns dies de tranquil·litat i aprofiten els dies festius per a conéixer la província o la Comunitat”.

Més informació: |