Vilafranca aprova el plec de condicions per a la gestió de l’aigua al municipi

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 13 de març de 2012 .
Etiquetes: , ,

A banda de l’aprovació dels Pressupostos 2012, al ple ordinari del mes de Març de l’Ajuntament de Vilafranca es tractaven altres qüestions importants.La sessió es va obrir amb la lectura de la Declaració Institucional al voltant del dia 8 de Març, Dia Internacional de la Dona per part de la Tinent d’Alcalde, Sílvia Colom. Una declaració que era aprovada per unanimitat per part de les tres formacions polítiques del consistori vilafranquí.

A la sessió també es presentava i aprovava el plec de clàusules administratives que han de regir la concessió mitjançant procediment negociat sense publicitat del servei públic d’abastiment d’aigua potable, al haver vençut l’actual concessió.

Un altre punt tractava al voltant del Pla Territorial Municipal front a emergències que ha comptat amb la col·laboració de la Conselleria de Governació i que s’iniciava a l’anterior legislatura.

El padró d’habitants amb data d’1 de Gener de 2011 seria un altra de les qüestions abordades en aquest ple de Març. Vilafranca compta actualment amb 2509 habitants, en un any 2011 en el que va baixar la xifra d’habitants empadronats. L’any anterior es comptava amb 2540.

Finalment el grup municipal Plataforma per Vilafranca-Coalició Compromís presentava una moció comdemnant la brutalitat policial sobre els alumnes de l’IES Lluís Vives de València i reclamant la dimissió/destitució de la Delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Paula Sánchez de León. La moció s’aprovava amb els vots favorables de Plataforma per Vilafranca i del grup socialista i l’abstenció dels membres del grup popular.

Més informació: | |