L’alcalde de Morella prepara una ofensiva social de col·laboració per a salvar el Parador de Turisme

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 14 de març de 2012 .
Etiquetes: , ,

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, s’ha posat mans a l’obra des del primer dia per a buscar una solució a la construcció del parador de la localitat. Un dia després de l’anunci de paralització del mateix efectuat pel ministre José Manuel Sòria, Puig s’ha desplaçat a Castelló per a mantindre contactes amb distints sectors socials, econòmics i polítics de la província i sol·licitar col·laboració per a tirar endavant esta construcció. A mésdels contactes mantinguts avui amb representants de diferents sectors, ha sol·licitat una reunió al subdelegat del govern a Castelló i una altra al director general de Turespanya.

El primer edil morellà considera que “el suport i la col·laboració dels sindicats, empresaris i responsables polítics és fonamental per a tirar avant esta infraestructura necessària per a Morella i la comarca, i també per al sector turístic de la província de Castelló i de la Comunitat Valenciana”.

Ximo Puig defén que “ens juguem molt amb la construcció d’esta instal·lació i hi ha que salvar-la”. Per això, indica que “el Govern ha d’assentar-se a negociar un calendarid’actuació en funció de les disponibilitats econòmiques, però el parador ha de construir-se perquè les obres estaven en marxa i amb tots els tràmits administratius adjudicats”. A més, recordava que a l’Executiu li pot suposar una despessa semblant una rescissió de contracte que tot el projecte arqueològic.

L’alcalde de Morella conclou que “el parador de turisme és sinònim d’ocupació i més turisme per a la nostra ciutat i per a tota la província, per la qual cosa no es pot detindre”.

Més informació: | |