Nomdedéu qualifica la paralització del Parador de fre al sector turístic

comarquesnord.cat . Castelló . dimecres, 14 de març de 2012 .
Etiquetes: , , ,

El portaveu del BLOC en la Diputació de Castelló, Enric Nomdedéu, ha qualificat la paralització del parador de Morella de “fre al sector turístic provincial” i exigix a l’Executiu del PP que “no dinamite el futur turístic de Castelló, que ha de ser una indústria estratègica perquè la província isca de la crisi”.

Per a Nomdedéu, resulta incomprensible que l’Executiu del PP considere que “no hi ha pressuposat per a un projecte en què ja s’han invertit tres milions d’euros en els accessos, mentres el Consell gasta 7.700 euros al mes en la factura de la llum d’un aeroport que encara no funciona”.

El representant del BLOC en la Diputació de Castelló ha manifestat que l’anunci del ministre d’Indústria, José Manuel Soria, constata que el PP no té un pla estratègic per al sector turístic i demostra l’escassa força del PP provincial i autonòmic per a defendre els interessos de Castelló. Segons Nomdedéu, la decisió del Govern del PP suposa a més un fre al desenrotllament del turisme en una comarca especialment sense infraestructures, com Els Ports, on es necessiten incentius econòmics per a frenar el lent procés de despoblació que patix des de fa dècades.

Per això, el representant del BLOC apel·la al president de la Generalitat, Alberto Fabra, i al president de la Diputación, Javier Moliner, que defenguen de veritat els interessos de Castelló enfront del successiu anunci de retallades en tot tipus d’infraestructures per part del Govern del PP.

Més informació: | | |