David Vives: “Està sent una temporada molt dura degut als refredats”

comarquesnord.cat . Pena-roja . 16 de maig de 2012 .

David Vives va iniciar esta temporada 2011-2012 el passat novembre participant en un cros internacional a Atapuerca. Posteriorment, va iniciar el seu particular ‘via crucis’ degut als refredats que no l’han abandonat durant l’hivern. “Al desembre ja vaig arribar als campionats d’Aragó en baixa forma degut al refredat”, va apuntar l’atleta pena-rogí, que també va voler afegir que “és una cosa que es note moltíssim, perquè encara que haigues pogut entrenar i vaigues bé de cames, si no respires bé t’ofegues ràpidament”.

A estes circumstàncies també s’ha sumat lo canvi de categoria de l’esportista, i que ha suposat que en esta campanya les carreres s’han fet més llargues, ha augmentat la velocitat dels corredors i també Vives s’ha trobat amb competidors de més experiència que ell. Encara així, l’atleta va manifestar que “al principi de temporada em veia bé, però després entre una cosa i un altra s’ha fet molt dur”.

D’esta manera, los resultats d’esta campanya no han sigut tan bons com los obtinguts durant l’any anterior. Si bé, tot i les circumstàncies, Vives va aconseguir fa unes setmanes proclamar-se Subcampió d’Aragó en 800 metres pista, fet que, en les seues paraules, “ha sigut lo millor que he fet esta temporada”.

Després d’este hivern tan dur per a l’esportista, Vives va apuntar que en los pròxims mesos “si veig que em recupero, aniré a una competició a Los Olmos, i després al maig intentaré participar al Campionat d’Aragó de pista”.

Tot i no ser una de les seues millor temporades, l’atleta va defensar que “ a la temporada li poso un 6, no ha sigut una gran campanya. Però si
comences a valorar que entreno sol i totes estes coses, doncs si que té mèrit. Encara que em sap mal perquè penso que hagués pogut estar entre els 8 primers” i també va afegir que “tot això és, en part, gràcies a la família que t’apoye i sempre està allí. I també a l’entrenador que aconseguix motivar-te quan tu no estàs per la feina”.