El Grup de Dones de Morella compleix 25 anys i ha editat una revista per l’aniversari

comarquesnord.cat . Morella . 16 de maig de 2012 .
Etiquetes: , ,

El Grup de Dones de Morella està de celebració pel seu 25º aniversari. Aquest dissabte tindrà lloc el seu acte principal commemorar este fet i el dia internacional de la dona.

La regidora de benestar social i de la dona, Malú Blasco, ha destacat que “el Grup de Dones de Morella és un referent per a la societat morellana i la seua implicació amb les dones sempre ha sigut molt important”.

En la jornada de dissabte tindrà lloc una actuació teatral a les 20 hores titulada “Veus de Dones”, que pretén reivindicar el paper de la dona en la societat. A més, el Grup de Dones presentarà una revista en la què es fa un recorregut per la història de l’associació i que serà un homenatge a totes les dones que han format part de l’associació. Cal recordar que els actes per a commemorar el dia internacional de la dona van començar el 8 de març amb una compareixença conjunta entre la regidora de benestar social, la presidenta del Grup de Dones, Estela Buenaventura, i l’agent de l’àrea d’Infodona, Mari Pau Querol.

Finalment, Malú Blasco ha volgut convidar a tots els veïns i veïnes a assistir a l’obra de teatre i a un dia tan especial per a les persones que han format part del Grup de Dones de la ciutat.

Més informació: | |