La Unió Musical de Vilafranca participarà al certàmen provincial de bandes a Castelló

comarquesnord.cat . Vilafranca . 16 de maig de 2012 .
Etiquetes: , , , ,

La Unió Musical de Vilafranca participarà el proper diumenge 29 d’Abril a la XXXV edició del Certamen Provincial de Bandes a Castelló. La formació vilafranquina, dirigida per Pau Monfort està intensificant els assatjos per preparar les obres amb les que concursarà a la 2ª secció del Certamen. A més, ja es coneix l’ordre d’actuació al Certamen de Castelló en el que la Unió Musical de Vilafranca competirà amb les bandes de Borriol, Xert i Almassora. El dissabte 28 actuaran les bandes de quarta i tercera secció i el diumenge 29 ho faran les de segona i primera. La Unió Musical de Vilafranca sol participar amb molta freqüència als Certamens i als darrers temps ho sol fer cada dos anys. La banda de Vilafranca interpretarà al Certamen com a obra obligada ‘Beni-Hamez’ d’Eduard Nogueroles i com a obra lliure ‘Redes’ de Silvestre Revueltas amb transcripció de Pau Monfort.

També s’aproxima ja la Setmana Santa, època en la que la Unió Musical de Vilafranca compta amb un seguit d’actuacions al municipi. La formació musical participa a les processons de Dimecres i Divendres Sant i també el Diumenge de Pasqua, on després dels actes religiosos es celebra el tradicional concert de pas-dobles. En aquest concert la Unió Musical de Vilafranca interpretarà ‘El pasacalle de la Ópera la Dolores’ de Tomás Bretón, ‘Castelló en Festes’ de Ramón Garcés Dualde, ‘La Cruz’ de Miguel Linares , ‘El Niño de Jerez’ de Cleto Zavala i ‘Un dia de dobla’ d’Eugenio Macián. Pas-dobles que a excepció de ‘Castelló en festes’, la Unió Musical de Vilafranca no ha interpretat mai.

La Unió Musical de Vilafranca es concentra en tots aquest importants actes que te a les properes setmanes entre els que destaca, evidentment, la participació a la 2ª secció del Certamen Provincial de Bandes de la província de Castelló.

Més informació: | | | |