La Diputació farà paquets turístics per complementar l’oferta de l’interior de Castelló

comarquesnord.cat . Ares del Maestrat . dissabte, 17 de març de 2012 .
Etiquetes:

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, es va comprometre, en la seva visita a Ares del Maestrat, a crear paquets turístics que vertebren l’oferta de l’interior de Castelló. Així, des del Patronat Provincial de Turisme es coordinaran accions per dinamitzar els atractius de cada municipi i reforçar el producte turístic que ofereix cada comarca.

En el cas de l’Alt Maestrat s’aprofitarà la sinergia del balneari de Benassal, amb centenars de visitants, per oferir-los excursions a Ares, on poden recórrer el casc antic i conèixer la seva història; a les pintures rupestres de Tírig, declarades patrimoni de la humanitat; el parc miner de Culla i Torre d’En Besora; o gaudir de la gastronomia i la cultura que ofereixen altres pobles com Catí, entre altres possibilitats.

“Es tracta de sumar esforços, d’aportar el millor de cada poble per consolidar l’interior de Castelló com una destinació turística atractiu i competitiu. Petits pobles com Ares estan fent les coses bé en matèria turística, important sustent econòmic avui dia, per la qual cosa des de la institució provincial posem a la seva disposició les eines necessàries per consolidar el producte turístic i aportar valor al nostre patrimoni”, ha explicat Moliner.

D’altra banda, en la reunió mantinguda amb l’alcalde de Ares, Abelardo Tena, i el seu equip de govern, el president provincial va acordar ajudar a l’Ajuntament en diverses gestions amb la conselleria d’Infraestructures per solucionar algunes deficiències del municipi.

A més, la Diputació i Generalitat finançaran un nou dipòsit d’aigua a Ares, posat que l’actual arrossega greus problemes tècnics.

Més informació: