Calaceit suma 1 punt a Nonasp en un camp en males condicions i un partit molt ‘bronco’

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 18 de març de 2012 .
Etiquetes:

Calaceit va traure un punt del seu últim desplaçament després de remuntar un partit que se’ls va posar en contra (1-1). Davant se van trobar un Nonasp molt combatiu, que va jugar molt per terra i que segons van explicar des de Calaceit, va generar un partit molt ‘bronco’. De fet, los del Matarranya van destacar que van jugar molt condicionats per este factor, encara que l’equip tampoc va estar encertat. Les condicions del camp (herba natural) no eren les millors i no es podie practicar un futbol vistós. Encara així, Calaceit va eixir viu de Nonasp i va sumar un punt més. Un empat que té sabor d’insuficiència perquè la derrota del Chiprana ere ideal per als interessos del Calaceit. De cara a la pròxima setmana, Calaceit té una papereta molt important contra el Valderrobres, on haurà de puntuar per mantindre aspiracions a jugar les semifinals.

Segons va explicar el portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, David Insa, “l’empat no l’esperàvem perquè vam anar a buscar la victòria. Però vist com se va dur a terme el partit, lo considerem positiu”. Insa va apuntar que “no es va poder jugar per dos factors. Lo primer d’ells va ser el camp, que està molt malament. L’aire també va ser un condicionant molt gran. Però també mos va afectar molt lo joc del Nonasp, amb molta permissivitat per part de l’àrbitre”. Lo portaveu del Calaceit va dir que “a natres sempre mos han catalogat de ‘guerrilleros’, però aquí mos podem traure les etiquetes, perquè van repartir tot lo que van voler i més”. Insa també va concretar que “mos va costar posar-nos al partit. Moltes patades, una afició per civilitzar… mal”. La gent de Calaceit esperave una derrota del Chiprana. Esta va arribar. La llàstima va ser que els de la capital del Matarranya no es van poder emportar els 3 punts.

De cara a la pròxima jornada, Calaceit visitarà les instal·lacions de Sant Roc de Valderrobres. Nou derbi entre equips del Matarranya en una temporada on estos equips ja s’han vist tres vegades. Fins ara, Calaceit és guanyador, ja que ha tret una victòria i dos empats.

Més informació: