El Morella ascendeix al seté lloc i té a tocar la permanència a Primera

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 17 de març de 2012 .

El Morella va traure en solvència el partit pendent amb el Torreblanca que es va suspendre el 5 de febrer per la nevada que va afectar a la comarca en el marc de l’onada de fred siberià. La situació era prou diferent a fa un mes i mig, ja que els visitants actualment estan en el lloc sisé de la taula, mentre que quan es tenia de disputar el partit estaven en llocs de perill.

El Morella, amb la victòria, ha escalat a la setena plaça de la classificació amb 33 punts que es poden considerar quasi de virtual permanència, però en el món del futbol s’han vist coses més estranyes per lo que hi haurà que esperar a que siga matemàtic.

Molt bé es van ficar les coses per als morellans ja que als dos minuts obririen el marcador amb una definició perfecta de Moles que ha recuperat l’instint golejador i porta una bona ratxa les darreres setmanes. Però als 10 minuts el Torreblanca empataria mitjançant un penal que en primera instància aturaria Dídac, però al rebuig marcaria el jugador visitant que el va tirar.

A partir d’aquell moment, equilibri absolut, però en el tram entremig el Torreblanca va apretar i pràcticament es jugava tota la estona al camp del Morella. Però poc a poc, els locals van tornar a agafar la iniciativa i a intentar crear perill. En una falta lateral, Pau remataria de cap per a fer el 2-1 als 34 minuts. La insistència va tenir el premi del segon gol que a la postre seria definitiu.

A la represa, l’encontre va agafar una tònica d’equilibri i igualtat, poques ocasions i un arbitratge nefast que va ficar nerviosos a tots dos equips. En alguns moments els visitants van inquietar la porteria morellana, però va ser principalment amb xuts llunyans i en poc perill. L’únic destacable fins al final va ser la injusta expulsió de Carni als 91 minuts per una acció que segons es va comentar no era ni falta. El més important la victòria 2-1 davant un important rival i tres punts d’or per buscar continuar a primera regional, permanència que es podria assegurar matemàticament els propers partits. Aquest diumenge, el Morella tornarà a ser local, rebent la visita del Peníscola que s’ho juga tot en la recta final de temporada perquè està en llocs de descens i necessita sumar urgentment.