Pena-roja trau un punt important (1-1) de l’estadi de l’Alcanyís

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 18 de març de 2012 .
Etiquetes:

Important punt lo que va aconseguir el Pena-roja de la seua visita a Alcanyís. Los del Matarranya s’enfrontaven al líder de grup, equip que encara no ha perdut cap partit en esta lligueta i que manté aspiracions serioses de jugar les semifinals de Copa. L’equip entrenat per José de Laris i Òscar Vinya va eixir molt concentrat i va fer una excel·lent primera part, tirant de físic i posant al rival contra les cordes. Tot i això, los primers en marcar van ser els locals. Ho van fer a la segona part, cap al minut 75, i després de fer una molt bona mitja hora de joc a la represa. Encara així, l’equip de Pena-roja es va refer i es va mantindre en lo partit. Al minut 87, i després d’una jugada d’estratègia, lo Pena-roja va aconseguir l’empat definitiu. Encara així, Pena-roja va tindre una última ocasió de córner on gairebé tot l’equip va pujar a rematar. Al contracop, Alcanyís va tindre el partit en les seues mans, però davant se van trobar un Enrique espectacular.

Segons va explicar el primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, “va ser un partit que es va jugar en un camp gens fàcil per al Pena-roja. També va fer molt de vent, vam tindre el vent en contra a la primera part. I va ser una primera part molt física, però hem millorat molt bé físicament i es va notar”. Però “a la segona part no vam eixir del tot concentrats”. Pena-roja va encaixar el gol, “però l’equip se va aixecar i va saber marcar. Lo resultat és lo més just”. En l’última jugada, “un córner a favor vam pujar 9 jugadors a rematar i després en la contra quasi ens marxa el partit. Però natres volíem guanyar”. Laris va reconèixer també que “cal eixir sempre molt concentrats. I ahir vam eixir molt concentrats. Ben posicions al camp. I si eixim sempre així, serem un equip difícil de guanyar”. Laris se va mostrar satisfet pel partit i pel joc, i va afegir que “portem una primera volta molt bona, 10 de 15 punts possibles i intentarem estar allí, perquè s’ho mereixen les jugadors i l’afició”.

Amb este empat, lo Pena-roja es manté en la segona posició amb 10 punts, en diferència d’un únic punt amb lo líder, que és l’Alcanyís. De cara a la pròxima jornada, Pena-roja tornarà a jugar a domicili. Ho farà al camp del Castellseràs, on una nova victòria posarie les coses molt de cara per aspirar a les semifinals.

Més informació: