L’Ajuntament de Vilafranca amplia la cobertura de guifi.net

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 29 de març de 2012 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Vilafranca amplia la seua cobertura a la xarxa Guifi.net amb la que podran accedir nous usuaris a aquest servei d’Internet. La notícia l’ha comunicat el regidor de Noves Tecnologies, Valentí Miravet, que ha informat que el consistori ha instal·lat tres noves antenes que s’afegeixen a les que ja existien. Actualment Vilafranca compta amb més de 300 usuaris connectats al servei i amb l’ampliació podran connectar-se fins a 450.

L’actuació s’ha efectuat instal·lant més antenes a la torre del repetidor de Vilafranca, a la Casa de la Cultura i en un altra antena de comunicacions que permetrà donar servei al Carrer la Bassa, zona aquesta que per la seua particular ubicació es quedava sense cobertura. Amb l’ampliació també es milloren les possibilitats de connexió amb la xarxa de Castelló ja que s’ha connectat amb altres municipis com Albocàsser o Castellfort. Fins ara Vilafranca es connectava amb Castelló mitjançant la troncal de Vistabella.

Guifi.net compta amb una important quantitat d’usuaris a Vilafranca, sent el municipi que compta amb més usuaris per habitant de tota la província, únicament superat per la ciutat de Castelló. Cal destacar, a més, que aquesta ampliació s’ha realitzat tenint en compte l’elevat nombre de peticions existents a Vilafranca, ja que molts veïns i veïnes havien mostrat el seu interès per accedir a Guifi.net però no podien fer-ho ja que s’havia completat la capacitat existent.

Segons apuntava el Regidor de Noves Tecnologies, Valentí Miravet, si tot es desenvolupa com està previst, als propers dies l’ampliació de Guifi.net estarà operativa i els nous usuaris ja es podran connectar.

Més informació: