Los alevins sumen una victòria a Ulldecona i es posen en 99 gols a favor

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dimecres, 21 de març de 2012 .
Etiquetes:

L’equip Aleví-7 de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres sume més de dos mesos de victòries. Des del passat 14 de gener, quan van caure (2-0) amb la Rapitenca, l’equip de Valderrobres no sap lo que és la derrota. Parlem, per tant, de vuit victòries consecutives. L’última va ser de forma contundent contra l’Ulldecona B (1-8), en un parti que els del Matarranya van encarar des del primer minut. Una nova victòria a domicili que manté el liderat per als de Valderrobres i que en 20 partits ha sumat un total de 99 gols. Per tant, està a només un pas (mai millor dit) d’arribar al centenar. De cara a la pròxima jornada, on jugarà a casa contra l’Ampolla B, espere superar els 100 gols a favor.

Per la seua banda, l’equip infantil de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres va sumar este cap de setmana la quarta jornada consecutiva puntuant després de golejar (4-0) al Jesús Catalònia. Una victòria molt important que fa escalar el Valderrobres fins a la sisena posició, posant-se al capdavant de la zona mitja de la classificació. A falta de sol 2 jornades, l’equip infantil va aconseguir una treballada victòria i la tercera en només un mes. A falta de dos jornades, Valderrobres viatjarà este cap de setmana al camp del líder de grup, que és la Rapitenca i que té quasi assegurat l’ascens. Valderrobres anirà a este estadi en lo millor moment de la temporada.

Finalment, l’equip juvenil reprendrà este cap de setmana l’activitat esportiva, després de que fa dos setmanes se donés per finalitzada la temporada. Tot i això, i com ja va explicar el coordinador de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres, alguns equips que no disputaran lliga d’ascens han decidit fer una Copa Federació que disputaran cinc equips. Entre ells estarà el Valderrobres, equip que en la lligueta regular ha acabat en l’última posició, però que ha vist certa evolució de cara als últims partits que va jugar. Entre els rivals que es trobarà, entre altres rivals, al Perelló, lo Roquetenc o Rapitenca.

Més informació: