La Todolella busca qui gestione “El Guerrer”

comarquesnord.cat . La Todolella . dijous, 22 de març de 2012 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de La Todolella ha tret a licitació la gestió de l’hostal rural “El Guerrer” per tal de trobar algú que se’n faigue càrrec. El termini de presentació d’ofertes finalitza el 30 de març.

Segons informen fonts municipals, “el contracte estableix una quota de 400 euros mensuals i l’adjudicació serà de cinc anys, per la qual cosa la quantitat total a abonar serà de 24.000 euros. Per poder optar al contracte s’ha establert un cànon d’adjudicació de 30.000 euros. El 90% d’aquesta quantitat serà reintegrable. La part no reintegrable haurà de presentar-se en efectiu. Al contracte podran optar persones físiques o jurídiques. El termini per presentar les proposciones amb la documentació administrativa i la proposta econòmica finalitza el proper divendres”. A més dels aspectes econòmics el consistori valorarà “la residència i el municipi, l’experiència en gestió d’aquest tipus d’instal·lacions i l’oferta complementària que es pugue arribar a establir”, apunten

L’hotel és de nova construcció. Les instal·lacions estan en perfectes condicions per a la seva obertura immediata. La infraestructura disposa de 5 habitacions, 2 apartaments i instal·lacions spa. Es tracta d’una instal·lació municipal que disposa també de bar, cuina, restaurant, cambra freda, dependències d’aigua i calefacció.

Cal ressenyar que l’Ajuntament de la Todolella està invertint en oferta lúdica i esportiva. “Així la localitat disposa de pista de mini-golf, piscina, frontó i pistes poliesportives als que en propers mesos es sumarà una piscina coberta que s’està acabant de construir”, conclouen fonts municipals.

. pdf: plec de condicions

Més informació: