La portada del Notícies: “Nevada ‘de sant’ per estrenar la primavera”

Setmanari d'informació comarcal. 23 de gener de 2012 .
Etiquetes: ,

Aquest divendres ix al carrer un nou número de la revista notícies amb tota l’actualitat de la comarca dels Ports. En portada, les bones conseqüències de la nevada d’esta setmana, amb uns registres d’aigua molt favorables per al camp. També una foto de l’aparatós accident que es produïa a la N-232, afortunadament, sense haver de lamentar danys majors.

En pàgines interiors, el Parador de Turisme i les darreres novetats al respecte, els retards en l’arribada dels fons de compensació eòlica a la comarca dels Ports o l’ampliació dels serveis turístics de la ciutat de Morella de cara a la propera Setmana Santa.

Els 25 anys del grup de dones, la reunió de l’Ajuntament de Vilafranca amb la Conselleria de Cultura, la trobada d’acaldes i representants municipals amb la vicepresidenta d’Acció Social de la Diputació o la màgia que guarden els jaciments arqueològics, com el de Sant Joaquim de la Menadella.

Un apartat esportiu amb bàsquet i la proximitat d’arribar a la final four o futbol amb últims encontres completen la informació comarcal del Notícies. Tanca la revista el treball del carrers per al Sexenni de Morella.

Acompanya al setmanari d’informació comarcal la fulla del camp i la dels esports. Des de la vesprada del divendres, ja està al carrer el darrer número del Setmanari d’Informació Comarcal Notícies.

Més informació: |