La segona etapa de Javier Martínez per la Banda Peñarbés comence a Torredarques

comarquesnord.cat . Pena-roja . divendres, 23 de març de 2012 .
Etiquetes: , , ,

Este dissabte, 24 de març, Torredarques albergarà la Trobada Comarcal de Bandes que organitze la Comarca del Matarranya. Se tracte d’un concert especial, ja que és una de les poques vegades a l’any que les tres bandes de música de la comarca actuen de forma conjunta. Així ho van explicar membres de la Banda Comarcal San Antón, de la Banda Francisco Turull de Queretes i la Banda Musical Peñarbés de Pena-roja, recordant que molts dels integrants de les bandes “han estudiat junts a l’institut o són amics de tota la vida”, siguen del poble que siguen.

A més, enguany la Trobada Comarcal tindrà un condicionant especial. I és que sota la batuta de la Banda Peñarbés estarà Javier Martínez, prestigiós trompetista de Bétera i professor del Conservatori de Música d’Alcanyís, i que en lo seu dia va dirigir la banda de Pena-roja. Esta segona etapa de Martíñez per la Banda Peñarbés se deu a la baixa per maternitat de l’actual directora, Ana Reyes Palos.

Davant d’esta situació, lo trompetista va acceptar encantat assumir la direcció de forma provisional. I precisament, lo dissabte tindrà davant seu la primera actuació.

Més informació: | | |