Morella organitza un campionat de tennis indoor al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 23 de març de 2012 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella organitzarà el primer campionat de tennis indoor, després de molts anys sense realitzar-se competicions d’este esport per als veïns i veïnes de la localitat. El torneig es disputarà en la pista coberta del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, els dies de Setmana Santa i està obert a tots els que desitgen participar. La inscripció és gratuïta i el termini per a apuntar-se finalitzarà el pròxim 30 de març.

El regidor d’esports, Amadeu Bordàs, destaca que la celebració del Màster infantil i aleví d’estos passats nadals ha sigut fonamental per a condicionar la pista i que ara puguen utilitzar-la els veïns i veïnes de la localitat”. Cal recordar que este esdeveniment va ser un gran èxit i va reunir a les millors raquetes de la Comunitat Valenciana en estes categories. L’edil també afig que “és una bona oportunitat per a animar a la pràctica d’este esport, ja que tenim unes instal·lacions magnífiques”.

El torneig està previst que es dispute els dies 5, 6, 7 i 9 d’abril, coincidint amb els dies de Setmana Santa. Una vegada que finalitze el termini d’inscripció es dissenyarà el quadre del campionat amb el nombre de participants, categories i horaris.

Per a apuntar-se cal cridar al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I (620560512) o preguntar a les seues oficines. Cal recordar que Morella ja va albergar alguns campionats de tenis locals, quan l’ajuntament gestionava la Fàbrica Giner. Des de llavors, però, no s’han organitzat este tipus de tornejos.

Més informació: |