El Morella s’enfronta al penúltim de primera, mentre Cinctorrà es medeix amb el líder de segona

El Morella s’enfronta al penúltim de primera, mentre Cinctorrà es medeix amb el líder de segona. El C.F. Vilafranca, situat a l’onzena posició de la 2ª Regional amb 25 punts rep la visita del C.F. La Jana al Camp del Serrito, entre altres cites esportives del cap de setmana

FUTBOL 1ª REGIONAL 24ª JORNADA. MORELLA F.C. – A.C.D. PEÑÍSCOLA
Diumenge 25 de Març. Camp Fàbrica de Giner. Morella. 17h.
El Morella rep al Camp de la Fàbrica de Giner la visita del Peñíscola, un rival al que coneix molt bé ja que s’han enfrontat en moltes oportunitats als darrers anys. Els de Diego Boix tenen la permanència pràcticament assegurada i ocupen el lloc 7è de la classificació en aquestos moments. Els morellans han obert un important forat de punts amb la zona de descens. En ella es troba el Peñíscola, penúltim classificat i que te per davant un panorama complicat en aquesta categoría. Per als del Baix Maestrat tot els partits que queden son finals i sembla complicat que puguen aconseguir la permanència. Diego Boix tindrà baixes importants en aquest encontre com son les dels sancionats Moles i Josema (per acumulació d’amonestacions) i de Carni (expulsat al partit aplaçat amb el Torreblanca). Tampoc estarà Ángel per una lesió al turmell.

FUTBOL 2ª REGIONAL
24ª JORNADA. C.E. CINCTORRÀ – C.D. ELS IBARSOS
Diumenge 25 de Març. Camp Pla de Mig Ull. Cinctorres. 19h.Els dos primers classificats de la lliga a la 2ª Regional es veuen les cares aquest diumenge al Camp del Pla de Mig Ull. El Cinctorrà, que no ha cedit cap punt a casa durant aquesta temporada, lluita per l’ascens a la 1ª Regional, mentre que el potent equip de Els Ibarsos (líder indiscutible) intentarà donar a Cinctorres el pas definitiu per a un ascens que ja té a l’abast. Partit de la jornada a la 2ª Regional en el que el Cinctorrà busca consolidar la segona plaça i tombar també al líder Els Ibarsos al Camp del Pla de Mig Ull. Dani Blanch no podrà comptar en aquest partit amb Alejandro ni amb Pau Carceller. Destaca que Altaba, després d’any i mig parat per una important lesió, torna a estar disponible i fa varies setmanes que entrena amb el grup amb total normalitat.

24ª JORNADA. C.F. VILAFRANCA – C.F. LA JANA
Diumenge 25 de Març. Camp del Serrito. Vilafranca. 16h.
El C.F. Vilafranca, situat a l’onzena posició de la 2ª Regional amb 25 punts rep la visita del C.F. La Jana al Camp del Serrito. Els visitants son a la sisena posició de la lliga amb 37 punts. A la darrera jornada disputada, els vilafranquins aconseguien empatar també al Serrito amb el Rossell i afronten aquest partit amb la il·lusió per intentar aconseguir una nova victòria. L’equip de La Jana iniciava la temporada amb molta força i pareixia poder ser un candidat a l’ascens però a partir de la jornada 8 va baixar un poc el seu rendiment. Tot i això es tracta d’un equip perillós i que intentarà guanyar a Vilafranca. Fernando Ibáñéz, entrenador del Vilafranca te la baixa per sanció de Javi Prades (que va ser expulsat al partit del Rossell), mentre que Santos és dubte ja que es va lesionar en aquell mateix partit. Sembla que podria tornar Javier ja recuperat de la seua lesió. Aquest divendres encara quedava molta neu al Camp del Serrito, sobretot a una de les bandes.

JUVENILS

En categoría juvenil, els equips de la comarca jugaran el dissabte per la vesprada dos importants compromisos. Els Ports F.C., situat a la novena posició amb 31 rep la visita a la Fàbrica de Giner de l’Alcalà, setè classificat amb 33 punts. Partit entre dos conjunts molt igualats a la classificació. Per la seua banda el Vilafranca visita al cuer de la categoría, el Meridiano de Greenwich a Castelló. Una bona oportunitat per intentar sumar a domicili.

ELS PORTS F.C. – C.F. ALCALÁ
Camp Fàbrica de Giner. Morella. Dissabte 24 de Març a les 17h.

MERIDIANO DE GREENWICH ‘B’- C.F. VILAFRANCA
Castelló. Dissabte 24 de Març a les 19,15h.

CADETS I INFANTILS
Cadets i infantils visiten Almassora el dissabte pel matí. En categoría cadet sembla quasi impossible el fet de puntuar en aquest encontre, ja que l’Almassora és líder de la lliga i l’equip de Els Ports, penúltim. En categoría infantil també es tracta d’un complicat desplaçament, que enfrontarà a un Almassora tercer classificat front a Els Ports FC, que ocupa el lloc onzè a la classificació. Complicats encontres per a cadets i infantils.

INFANTILS. C.D. ALMAZORA ‘A’ – ELS PORTS F.C.
Almassora. Dissabte 24 de Març a les 10h.

CADETS. C.D. ALMAZORA ‘A’ – ELS PORTS F.C.
Almassora. Dissabte 24 de Març a les 11,45h.

ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS
A les categoríes aleví i benjamí aquest cap de setmana només jugaran els equips ‘A’, que ja ho van fer el passat dilluns 19 al Camp de la Fàbrica amb el Peñíscola. En aquesta oportunitat visitaran Albocàsser per enfrontar-se amb els equips de l’Alt Maestrat. Els equips ‘B’ descansen i el prebenjamí rep a Forcall al segon classificat, el Peñíscola.

ALEVINS
C.E. ALT MAESTRAT – ELS PORTS F.C. ‘A’
Camp de la Planeta. Albocàsser. Diumenge 25 de Març a les 12h.

BENJAMINS
C.E. ALT MAESTRAT ‘A’ – ELS PORTS F.C. ‘A’
Camp de la Planeta. Albocàsser. Diumenge 25 de Març a les 11h.

PREBENJAMINS
ELS PORTS F.C. – A.C.D. PEÑÍSCOLA ‘A’
Camp de Forcall. Diumenge 25 de Març a les 11h.

.BÀSQUET
Nova jornada per als equips del Club Bàsquet Femení Morella. Les cadets, alevins i benjamins tenen compromís aquest cap de setmana, mentre les infantils descansaran. Cap dels tres encontres es disputa a Morella, ja que les cadets visiten Bocairent i els equips inferiors juguen la lliga del Patronat de Castelló.

CADETS . C.B. PATRONATO BOCAIRENT – C.B.F. MORELLA
Bocairent (València). Dissabte 24 de Març a les 16,30h.

ALEVINS. C.B. CASTELLÓ – C.B.F. MORELLA
Castelló. Col·legi Isidoro Andrés. Dissabte 24 de Març a les 11,45h.

BENJAMINS. BERNAT ARTOLA – C.B.F. MORELLA
Castelló. Rafalafena. Dissabte 24 de Març a les 10,30h.

FRONTENNIS
Després d’haver descansat als dos caps de setmana de les festes de la Magdalena de Castelló, torna la competició a la Divisió d’Honor i a la 1ª Divisió Provincial de Frontennis. Els conjunts vilafranquins afronten la recta final de les lligues molt ben posicionats per tal d’aconseguir grans objectius aquesta temporada. A la Divisió d’Honor, el Vilafranca ‘A’ és cinquè i continua lluitant per les primeres posicions de la classificació i a la 1ª Divisió Provincial, el Vilafranca ‘B’ te la permanència quasi assegurada.

DIVISIÓ D’HONOR. CASTELLNOVO ‘A’ – VILAFRANCA ‘A’
Castellnovo. Dissabte 24 de Març a les 16h.

1ª DIVISIÓ PROVINCIAL. VILAFRANCA ‘B’ – VILA-REAL ‘B’
Frontó Municipal de Vilafranca. Dissabte 24 de Març a les 16h.

Més informació: | | | | | | |